(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato policijos pareigūnai š. m. rugsėjo mėn. pradėjo įgyvendinti Kauno rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projektą „Žalingiems įpročiams mokyklose – ne“. Pagrindinis projekto tikslas – skatinti Kauno rajono moksleivius, pedagogus ir policijos pareigūnus bendrai kalbėti apie įvairias problemas mokymo įstaigose, ieškoti jų priežasčių bei sprendimo būdų.

Projekto įgyvendinimo metu pedagogai ir pareigūnai organizuos prevencines akcijas dėl tabako gaminių, alkoholinių gėrimų, narkotinių priemonių vartojimo tarp moksleivių, parengs grupę moksleivių, galėsiančių bendraamžiams kalbėti apie atsakomybę už psichoaktyvių medžiagų vartojimą ar laikymą.

2010-09-22 Kauno rajono policijos pareigūnai surengė pirmąjį seminarą „Narkotinių medžiagų identifikavimas, asmens, vartojusio narkotines priemones, nustatymas“ Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos mokytojams ir personalui. Pedagogams buvo papasakota apie narkotinių medžiagų rūšis, jų poveikį organizmui, narkotikų pavadinimai „gatvės žargonu“. Paskaitos metu buvo išdalyti lankstinukai, kita dalomoji medžiaga apie narkotinių medžiagų identifikavimą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: