(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Šį šeštadienį Kaune rengiamas pirmasis „Dviratainis“ – sporto renginys dviračių ir orientacinių varžybų entuziastams. Šį naują renginį organizuoti pasiryžo Kauno ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentės, kaip pačios sako, „nepaisant artėjančios sesijos sunkumų“.

„Įsibėgėjant pavasariui ir gerėjant orams daugeliui gerėja nuotaika, kyla naujos idėjos, traukia nepatirti nuotykiai. Taigi vėl norime Kauno miesto gyventojus įtraukti į aktyvią ir įdomią veiklą“, – pasakoja organizatorės ISM studentės.

Pasak jų, renginys skirtas ne tik studentams, bet ir įvairaus amžiaus dviračių entuziastams ir mėgėjams, bei žmonėms, mėgstantiems aktyvų laisvalaikio praleidimą. „Dalyviai važinės po gražiausias ir įžymiausias dviračiu pasiekiamas Kauno vietas, esančias centrinėje miesto dalyje – Senamiestį, centrą, Žemuosius Šančius, Panemunę, Žaliakalnį. Norime paskatinti žmones judėti ir populiarinti dviratį kaip transporto priemonę. Tuo pačiu metu dalyviai turės įtraukti loginį mąstymą, nes renginyje bus akcentuojamas ne tik važiavimas dviračiu, bet ir sumanumas bei kūrybingumas atliekant įvairias užduotis. Dalyviai gaus koduotas nuorodas į numatytas vietas, kurias turės aplankyti ir ten atlikti užduotis arba nufotografuoti reikiamus objektus“, – teigia Eglė Ševelinskaitė ir Laura Vosyliūtė.

„Dviratainis“ vyks balandžio 30 d., pradžia – 12:00 val. prie Dariaus ir Girėno paminklo Ąžuolyne. Dalyviai, susimokėję simbolinį starto mokestį, varžysis dėl vertingų prizų, tokių kaip skrydis oro balionu, „Nike“ kuprinės, sėdmaišiai, kvietimai į pramogų parkus, dovanų kuponai apsipirkti dviračių parduotuvėse, mėnesiniai abonentai į sporto klubą. Prizus įsteigė renginio rėmėjai: „Sportland“, „Druskininkų Rasa“, „Oreivystės centras“, „Lokės pėda“, „Amazongym“, „Tingis.lt“, „Dviratinis“ ir kiti. Daugiau informacijos galima rasti interneto svetainėje

Neseniai ISM studentai Kaune rengė „Rat Race“ orientacines automobilių varžybas, kuriose dalyvavo apie 100 komandų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: