(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Mes… palaimingai dorodami burnoje tirpstantį mėsos kepsnį, šiltai užsigobę kailinius ir apsiavę odinius batus, net nemąstome, kokiu būdu visa tai atsiranda, o vėliau atkeliauja iki mūsų. Žmonių žiaurumas – jau seniai tapo kasdienybe, žiniasklaida nebeklapsi akimis, o mes, užsidėję tamsius akinius, dangstomės tikėjimu, kad, kai nematai – tai ir širdies neskauda. Kviečiame susitikti su žmonėmis, kuriems svarbu, kad išgirstum kitokią nuomonę, kad pamatytum kitą medalio pusę, būtum išgirstas ir gautum atsakymus į rūpimus klausimus.

Susitikime pirmadienį, lapkričio 30 dieną. Tema: Žiaurumo su gyvūnais kasdienybė, 1 dalis. Šio susitikimo metu mes norime pasidalinti savo patirtimi, kaip ir kokiais būdais daugybė gyvūnų patiria kančias kasdien, kokios priežastys lemia žmogaus abejingumą? Susitikimo forma laisva, taigi, po pristatymo prie arbatos galėsime padiskutuoti plačiau.

Kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį iki pat Šv. Kalėdų “Miegančių dramblių” salėje (Savanorių pr. 66) 18 val. vyks tokie susitikimai aktualiomis gyvūnų teisių, žaliųjų judėjimo, bei ekologijos temomis. Būsimų susitikimų temos:

Gruodžio 2 d. – Žiaurumo su gyvūnais kasdienybė 2 dalis;
Gruodžio 7 d. – Kailiai, oda, vilna – kiek iš tiesų mums to reikia?;
Gruodžio 9 d. – Medžioklės ir žvejybos ypatumai;
Gruodžio 14 d. – Visai kitaip apie agresyvių veislių šunis;
Gruodžio 16 d. – Ekologija. Pradėkim nuo savo namų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: