Praktinis seminaras

Verslumas bei lyderystė – vieni svarbiausių žmogaus charakterio bruožų. Tinkamai atskleidžiami bei panaudojami, jie praverčia ne tik konkrečioje darbo srityje, tačiau ir kasdieniniame gyvenime.

Gruodžio 16 d., 16 valandą Kaune, ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, vyks jaunimo organizacijos „Unusual Projects“ organizuojamas praktinis seminaras „Verslumas: įgimtas ar įgytas?“.

Kas yra verslumas, ar įmanoma ugdyti šią savybę, kaip padėti pamatus verslo kūrimui ir kokiu būdu realizuoti save komandiniame darbe – į šiuos ir kitus klausimus atsakyti bandys seminarą vesiantis „Galimybių vystymo centro“ atstovas Algimantas Navickas.

Didelę patirtį įmonių konsultavime turintis vyriškis teigia, jog svarbiausia tiek versle, tiek gyvenime – bendradarbiavimas. „Kartu mes sugebame padaryti daugiau, atrasti savyje dar neatskleistas vidines galimybes, suformuoti naujus iššūkius ir juos įveikti“, – sako lektorius.

Seminaro organizatorių teigimu, renginio tikslas – padėti žmonėms įžvelgti verslumo įvairiapusiškumą, paneigti įsivyravusią nuostatą, jog šia savybe pasižymi tik prekybininkai ar paslaugų teikėjai. „Norime parodyti, jog verslumas – ne tik gebėjimas įkurti įmonę ir toliau plėtoti verslą.

Manome, jog ypatingai nustebs tie žmonės, kurie visą gyvenimą sau kartojo: „Verslininko gyslelės tikrai neturiu“, – sako „Unusual Projects“ komunikacijos vadybininkė Gabija Norkaitytė.

Merginos teigimu, itin svarbi renginio dalis bus ir praktiniai užsiėmimai – suskirstyti į grupes, dalyviai turės pasitelkti visą fantaziją, kad sugebėtų įgyvendinti jiems tekusias užduotis bei įveiktų kilusius sunkumus. Savęs pažinimo pratybos, komandinis darbas bei verslumo pradmenys kiekvienam žmogui padės atrasti dar nepažintą savo asmenybės pusę.

Daugiau informacijos bei registraciją į renginį galima rasti čia.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: