Organizatorių archyvo nuotr.

Kokybiškos žieminės padangos, taip pat žinomos kaip žieminės padangos, padeda užtikrinti geresnį sukibimą esant kai kurioms atšiauriausioms žiemos oro sąlygoms, įskaitant ledą, purvą, šaltą lietų ir sniegą.

Kas yra žieminės padangos ir kaip jos veikia?

Žieminės padangos sukurtos taip, kad padėtų užtikrinti didesnį sukibimą esant žemesnei temperatūrai. Jei dažnai važiuojate atšiauriomis žiemos sąlygomis, žieminės padangos jums gali būti tinkamos. Štai keletas greitų ir naudingų faktų, kurie padės apsispręsti.

Protektoriaus mišinys ir dizainas

Dauguma žieminių padangų pasižymi specializuotais protektoriaus mišiniais ir pažangia protektoriaus konstrukcija, padedančia užtikrinti puikų sukibimą ir stabdymo kelią. Viso sezono ir žieminių padangų konkurse žieminės padangos pagerino stabdymo efektyvumą iki 20%. O bandymai sniego sąlygomis atskleidė, kad transporto priemonės su žieminėmis padangomis sustojo maždaug 8,5 metro trumpiau nei ta pati transporto priemonė su visasezoninėmis padangomis. Žieminės padangos turi geresnį sukibimą ir valdymą esant žemesnei temperatūrai. Protektoriaus mišinys išlaiko savo lankstumą, o tai leidžia pagerinti sukibimą su sniegu ir ledu.

Kelio sąlygos

Be atšiaurių žiemos orų, jei jūsų vietovėje susiduriate su daugybe kalvų ar aštrių posūkių, jums gali prireikti žiemai paruošto sukibimo ir žieminių padangų kontrolės. Be to,sniegas, šlapdriba ar ledas gali kelti pavojų vairuojant, o žieminės padangos gali padėti susidoroti su šiuo iššūkiu.

Oro sąlygos

Daugelis žmonių stebisi, koks atšiaurus oras turi būti, norint įsigyti žiemines padangas. Bendras sutarimas yra tas, kad jei gyvenate vietoje, kur temperatūra nuolat yra žemesnė nei 7,2 C, arba kai turite važiuoti sudėtingomis žiemos sąlygomis, žieminės padangos gali būti geras pasirinkimas. Visiems sezonams skirtos padangos gali suteikti šiek tiek sukibimo šlapiomis ir sniego sąlygomis, tačiau nepaneigiamas geresnis sukibimas ir sukibimas, kurį suteikia žieminės padangos, kurios padeda sukurti saugesnį ir patogesnį vairavimo žiemos potyrį.

Pirkdami padangas atminkite, kad jūsų transporto priemonės užvedimas, stabdymas ir posūkis galiausiai priklauso nuo sukibimo, kurį padangos gali pasiūlyti ant apsnigtos ar apledėjusios kelio dangos.

Žieminių padangų pirkimas

Žieminių padangų pirkimas yra protingas ekonominis sprendimas, kuris ilgainiui gali kainuoti pigiau. Svarbus dalykas, į kurį reikia atsižvelgti nustatant žieminių padangų kainą, yra tai, kiek sutaupysite keičiant vasarines padangas. Žieminių padangų naudojimas apsaugo jūsų vasarines ir visasezonines padangas.

Užsakymo Nr. KMC220110

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: