Paskutinį vasaros savaitgalį, rugpjūčio 24–26 d., Kauno Jachtklube po atviru dangumi startuos hiphopo ir šokių muzikos festivalis „Jammin“.

Vasaros pabaigą vainikuosiantis renginys išsiskirs didžėjų gausa, improvizacijomis, šokių kovomis bei puikiu vaizdu į Kauno marias.

„Jammin“ festivalyje dalyvaus daugiau nei 40 atlikėjų, tokių kaip gerai žinoma grupė G&G Sindikatas, lietuviškos elektroninės muzikos pasididžiavimas Golden Parazyth neseniai išleidęs trečiąjį savo albumą pavadinimu „Long way home“, švediškos hiphopo scenos atstovas Prop Dylan, specialiai šiam festivaliui prisikelsiantys RSA, jaunatviški, bet jau tituluoti Dee & Kamy ir kiti. Taip pat prie gausaus scenos vilkų būrio prisijungs lietuviškos muzikos sensacija „Youtube“ tinkle Alekna.

„Jammin“ be daugybės paskutinį kartą vasarą pasirodysiančių atlikėjų vyks įnirtingos ir karštos gatvės šokių kovos, kurių dalyviai varžysis dėl vertingų prizų, o kovas stebės kompetetinga tarptautinė komisija. Taip pat netrūks įvairių pramogų – festivalio svečių lauks paplūdimys su U–Pajėgomis, veiks žaidimų aikštelė, kur festivalio svečiai galės savo jėgas išmėginti stalo futbolo turnyre, įsikurs kūrybinės dirbtuvės.


Visa informacija: www.jammin.lt

Bilietais prekiauja Tiketa.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: