Robas Šnaideris

Net ir tie aktoriai, kurie turi beveik tobulas filmografijas, turi 2 ar 3 filmus, kuriais jie nesididžiuoja. Bandydamos įgyti reikiamos patirties, būsimos kino žvaigždės turi pasirodyti mažo biudžeto filmuose, kuriems vadovauja jauni režisieriai. Tačiau atrodo, kad kai kurie aktoriai taip ir nesulaukia didelių bei sėkmingų vaidmenų. Prastuose filmuose jų veikėjai yra ne tokie įdomūs, o geresniuose filmuose juos užgožia kiti dinamiškesni personažai.

Pažvelkime į Holivudo žvaigždes, kurios neturėjo jokių įsimintinų vaidmenų ir žinoma nepelnė „Oskaro“ apdovanojimo, bei greičiausiai nepelnys jo ateityje. Daugelis jų yra labai mėgstami gerbėjų.

Robas Šnaideris

Robertas Maiklas Šnaideris yra amerikiečių aktorius, komikas, scenaristas ir režisierius. „Stand-up“ komikas ir „NBC“ serijų „Saturday Night Live“ veteranas perėjo prie vaidybinių filmų, įskaitant pagrindinius vaidmenis komediniuose filmuose „Vyras už pinigus“ (Deuce Bigalow: Male Gigolo), „Gyvūnas“ (The Animal), „Karšta pupytė“ (The Hot Chick), „Atsarginių suolelis“ (The Benchwarmers) ir „Nebrendylos“ (Grown Ups). Bet nei vienas filmas su Šnaideriu negavo daugiau nei 54% įvertinimą „Metacritic“ puslapyje, o tai nėra per daug įspūdinga žinomai pasaulinei žvaigždei. Ir dar šis aktorius gausiai į kairę ir dešinę pasisako prieš skiepijimą, kas yra tiesiog nuviliantis jo biografijos faktas.

Kara Delevyn

Kara Džoselin Delevyn yra modelis, aktorė ir dainininkė. 2009 m. palikusi mokyklą ji pasirašė sutartį su „Storm Management“ modelių agentūra. Britų supermanekenės ir aktorės sekėjų skaičius socialiniame tinkle “Instagram” siekia 43 mln. gerbėjų. Nors Kara Delevyn yra tikrai patraukli ir jos vaidybos įgūdžiai yra pakankamai geri, kad būtų populiari Holivude, ji niekada neturėjo jokių didelių vaidmenų. Vienas žinomesnių jos vaidmenų buvo filme „Savižudžių būrys“ (Suicide Squad), kuris sulaukė neigiamų atsiliepimų tiek iš kritikų, tiek iš žiūrovų. Tas pats pasakytina ir apie fantastinį filmą „Valerianas ir tūkstančio planetų miestas“ (Valerian and the City of a Thousand Planets), kur ji atliko pagrindinį vaidmenį. Tačiau kažkas stabdo rimtus režisierius skirti jai dėmesio vertus vaidmenis. Gaila.

Kristijanas Sleiteris

Kristijanas Maiklas Leonardas Sleiteris yra amerikiečių aktorius, balso aktorius ir prodiuseris. Kalbant apie šį aktorių, tikriausiai daugelis iš mūsų supranta, kad matėme jį daugelyje filmų bei televizijos laidų, tačiau negalime prisiminti nė vieno jo tikrai išskirtinio vaidmens. Sleiteris debiutavo kine su pagrindiniu vaidmeniu filme „Bilės Džyn legenda“ (The Legend of Billie Jean) ir sulaukė platesnio pripažinimo už savo proveržio vaidmenį kaip Džeisonas „Dž. D.“ Dynas, sociopatiškas gimnazijos mokinys, satyroje „Heathers“. Sleiterio personažai dažnai yra arba papildomi veikėjai, arba jie neturi įsimintinų bruožų. Ir daugelis aktoriaus filmų nesulaukė aukštų įvertinimų.

Dženifer Lav Hevit

Dženifer Lav Hevit yra amerikiečių aktorė, prodiuserė ir dainininkė. Hevit pradėjo savo karjerą kaip vaikų aktorė ir dainininkė, pasirodydama nacionalinėse televizijos reklamose. Vėliau ji išgarsėjo kaip paauglių žvaigždė su Džiulės Džeims vaidmeniu siaubo filme „Žinau, ką veikei aną vasarą“ (I Know What You Did Last Summer) ir jo tęsinyje 1998 m., taip pat su Amandos Beket vaidmeniu paauglių komedijos filme „Sudie, mokykla“ (Can‘t Hardly Wait). Be romantiškų komedijų, ši aktorė neturi jokių rimtų vaidmenų, kurie būtų sužavėję žiūrovus ar kritikus. Pagal Holivudo aktorių reitingą, kuris dažnai pasirodo bloguose filmuose, Hevit yra pirmoje vietoje tarp moterų – ne vienas filmas, kuriame ji vaidino, negavo teigiamos apžvalgos. Nors, mūsų nuomone, kriminalinė komedija „Širdžių ėdikės” (Heartbreakers, 2001) kur ji pasirodė poroje su Sigurni Viver yra neabejotinai verta dėmesio.

Amber Herd

Amber Laura Herd yra amerikiečių aktorė. Ji pirmą kartą pelnė pripažinimą už antraplanius vaidmenis veiksmo filme „Niekada nepasiduok“ (Never Back Down) ir komedijoje „Mari Huanos ekspresas“ (Pineapple Express). Per ateinančius dešimt metų ji daugiausia vaidino nepriklausomuose filmuose ir nedidelio biudžeto filmuose. 2017 m. Herd prisijungė prie „DC Extended Universe“ kaip Atlanto karalienė Mera superherojų filme „Teisingumo lyga“ (Justice League). Ji pakartojo tą patį vaidmenį kartu su aktoriumi Džeisonu Mamoa filme „Akvamenas“ (Aquaman). Deja, aktorė neturi ryškių vaidmenų filmuose, kurie laimėtų jai apdovanojimus. Nors ji tikrai patraukli ir talentinga, nė vienas jos vaidmuo nėra įsimintinas. Bet jai tik 34 metai, todėl galbūt jos garsus vaidmuo vis dar yra jos ateityje.

Skotas Ystvudas

Skotas Ystvudas yra amerikiečių aktorius ir modelis. Jo tėvas yra aktorius ir kino kūrėjas Klintas Ystvudas. Nors aktorius savo išvaizdą ir smakrą paveldėjo iš savo garsaus tėvo, jam trūksta tų pačių puikių vaidmenų. Jis vaidino kai kuriuose dideliuose projektuose, įskaitant „Savižudžių būrys“ (Suicide Squad), „Ugnies žiedas: Sukilimas“ (Pacific Rim: Uprising) ir „Greiti ir įsiutę 8“ (The Furious Fate), tačiau visada jis gauna antraplanius vaidmenis, kurių žiūrovai net neprisimena.

Kevinas Džeimsas

Kevinas Džordžas Knipfingas, profesionaliai žinomas kaip Kevinas Džeimsas, yra amerikiečių aktorius, komikas, scenaristas ir prodiuseris. Daugelis žmonių prisimena šį aktorių iš komedijos „Hičas“ (Hitch), kur jis suvaidino žavingą vaikiną, kuriam prireikė Vilo Smito pagalbos norint „laimėti“ merginą. Bet ir šis vaidmuo toli gražu nebuvo išskirtinis. Jis visada vaidina tokius pat personažus (kaip filmuose „Prekybos centro kietuolis“ (Paul Blart: Mall Cop), „Zoologijos sodo prižiūrėtojas“ (Zookeeper) ir „Nebrendylos“ (Grown Ups). Ir kai jis bandė pakeisti savo įvaizdį vaidindamas trileryje, žiūrovams tai nelabai patiko.

Dženuari Džauns

Dženuari Kristen Džauns yra amerikiečių aktorė ir modelis. Nors ji puikiai suvaidino žmonos vaidmenį TV seriale „Reklamos vilkai“ (Mad Men), dauguma jos vaidmenų, ypač filmuose, žiūrovų visiškai nesujaudino. Tiesą sakant, kartais jie netgi buvo vertinami prieštaringai, pavyzdžiui, jos vaidmuo filme „Iksmenai: pirma klasė“ (X-Men: First Class). Ji taip pat pavaizdavo Melisą Čartres TV seriale „Paskutinis žmogus žemėje“ (The Last Man on Earth) ir vaidino tokiuose filmuose kaip „Amerikietiškas pyragas: vestuvės“ (American Wedding), „Mes – viena komanda“ (We Are Marshall), „Laivas, kuris veža“ (The Boat That Rocked), „Nežinomas“ (Unknown) ir „Teisingumo ieškotojas“ (Seeking Justice).

Teiloras Lotneris

Teiloras Danielis Lotneris yra amerikiečių aktorius, balso aktorius ir modelis. Savo karjerą Lotneris pradėjo vaidindamas komedijos serialuose, vėliau atlikdamas balso vaidmenis televizijos serialuose. 2000-ųjų pabaigoje Lotneris tapo paauglių dievaičiui ir sekso simboliu, kai jis pradėjo vaidinti vampyrų sagoje, kuri buvo visų pagrindinių aktorių gyvenimo lūžio taškas. Nors daugelis žmonių mano, kad Teiloras Lotneris filme buvo puikus, dauguma žmonių jį prisimena tik dėl jo kūno ir scenų, kuriose jis nusivelka marškinius. Tačiau ši franšizė vis dar yra didžiausias jo karjeros vaidmuo.

Deividas Arketas

Deividas Arketas yra amerikiečių aktorius, profesionalus imtynininkas, režisierius, prodiuseris ir mados dizaineris. Vaidyboje jis geriausiai žinomas dėl Diuvio Railio vaidmens filmų franšizėje „Klyksmas“ (Scream), už kurį jis pelnė „Teen Choice“ ir du „Blockbuster Entertainment Awards“ apdovanojimus. Deja, šis vaidmuo buvo vienintelis įsimintinas, kurį jis turėjo – visi kiti buvo mažiau įdomūs.

Taip pat skaitykite: 18 populiarių kino klišių, kurios dažnai erzina kino gerbėjus

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: