© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Kaip praneša policija, pirmadienį Kauno Tado Ivanausko progimnazijos prieigose sulaikytas ugdymo įstaigos teritorijoje vaikščiojęs nuogas užsienietis.

Vėtrungės gatvėje pareigūnai sulaikė blaivų 1990 metais gimusį užsienio pilietį, paimtas tyrimas narkotinių medžiagų vartojimui nustatyti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl seksualinio prievartavimo. Policija teigia, kad įvykį galėjo matyti nepilnamečiai asmenys ir galimai ikiteisminis tyrimas liečia mažamečius vaikus, todėl, siekiant apsaugoti jų interesus, daugiau informacijos neteikia.

Viešojoje erdvėje buvo išplitusi informacija, jog pirmadienį šioje Kauno mokykloje siautėjo ne tik policijos sulaikytas nuogas vyras, bet dar du vyrai, kurie esą buvo ginkluoti peiliais ir žagino mokines.

Portalas lrytas.lt paviešino skaitytojos laišką, kuriame buvo teigiama, kad „Pirmadienį tarp 14 iki 15 valandos Šilainiuose buvo išprievartautos dvi mergaitės – 8 ir 13 metų. Į mokyklą tuo pat metu buvo įsiveržę du vyrai su peiliais rankoje, lakstė po mokyklą, o trečiasis vyras su pagaliu rankose nuogas lakstė stadione, gaudydamas mergaitę“

Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė teigė tokios informacijos patvirtinti negalinti.

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: