Sakoma, kad mėgdžiojimas yra nuoširdžiausia liaupsinimo forma, o kosplėjus  (popkultūros reiškinys, pradėjęs plisti iš Japonijos XX a. pabaigoje, kai žmonės persirengia ir dėvi mėgstamų herojų kostiumus iš filmų) yra to įrodymas.

Medha Srivastava yra kosplėjerė iš Mumbajaus, kuri persirengusi kitu žmogumi išties įsijaučia į savo vaidmenį. Vienas naujausių jos personažų – Trečiadienė Adams iš Netflix serialo „Trečiadienė“, kurią vaidina Jena Ortega. Srivastava apsirengė ta pačia apranga, kurią vilkėjo pagrindinė veikėja, kai šoko ketvirtajame epizode ir dėl to išgarsėjo.

Nuotraukos, kuriose Srivastava dėvi Trečiadienės suknelę, rodo, kaip gerai jai pavyko ją atkartoti. Nuo pintos šukuosenos ir margos suknelės iki Ortegos nepalenkiamo žvilgsnio – Srivastava labai panaši į aktorę. Tai ypač akivaizdu pamačius vaizdo įrašą, kuriame ji šoka kaip Ortega. Srivastava šalia savo šokio įdėjo televizijos laidos klipą su rūko mašina. Tiek daug dalykų sutampa!

Srivastava vilki tą pačią aprangą, kurią pagrindinė veikėja vilkėjo ketvirtajame epizode, kai šoko savo dabar žinomą šokį. Pamatyti galima čia:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Medha Srivastava (@medha.vi)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: