Mimi Choi 31-metų mergina iš Kanados, kurianti svaiginančias optines iliuzijas. Ji sugeba pakeisti savo ranką į realų suši gabalėlį, o prie savo veido pridėti keletą porų akių ir lūpų.

Makiažas dažnai vertinamas dėl suteikiančio grožio efekto, tačiau makiažo galimybių viršūnę geriausiai galima atskleisti kuriant 3D iliuzijas. Buvusi vidurinės mokyklos mokytoja Mimi Choi tapo makiažo meistre, ir dabar stebina aplinkinius savo gabumais. Moteris, pasitelkusi makiažą sukuria iliuzinį efektą, ir atrodo, kad žmonės yra tarsi padalinti į gabalus.

Taigi, kaip ji tai daro? Choi patirtis suteikė meistrišką supratimo, kaip pasiekti trijų dimensijų paviršių. Manipuliuodama makiažu, tarsi tai būtų įprasta dažų paletė, šešėlių, teptukų ir vaizduotės pagalba ji sukuria įspūdį, kad detalės ant žmogaus kūno tarsi iššoksta į paviršių, arba,ąkai kuriais atvejais, traukiasi gilyn į kūną. Svarbiausia, kad optinės iliuzijos makiažas atrodytų kuo tikroviškiau. Choi apie savo makiažus, priemones skelbia savo ,,Instagram“ paskyroje, kuri turi 274 tūkst. sekėjų.

mimi-choi-3d-makeup 1

mimi-choi-3d-makeup-32

mimi-choi-3d-makeup-2

mimi-choi-3d-makeup-6

mimi-choi-3d-makeup-7 (1)

mimi-choi-3d-makeup-8

mimi-choi-3d-makeup-10

mimi-choi-3d-makeup-13

mimi-choi-3d-makeup-30

Taip pat skaitykite: Savo gyvenimą pavertusi spalvota pasaka, moteris stebina tūkstančius sekėjų [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: