Pradžia
Miestas
Verslas
Kultūra
Kinas
Lietuva
Pasaulis
Mokslas ir IT
Tribūna
Renginiai
Sign in
Welcome!
Log into your account
your username
your password
Forgot your password?
Password recovery
Recover your password
your email
Search
Penktadienis, Balandžio 16 d. 2021 13:37
Menas
Politika
Sportas
Transportas
TOP 10
Ekologija
Gyvenimo būdas
Muzika
Turistui
Fotografija
Sign in
Welcome! Log into your account
your username
your password
Forgot your password? Get help
Password recovery
Recover your password
your email
A password will be e-mailed to you.
Kauno Žinios
Pradžia
Miestas
Verslas
Kultūra
Kinas
Lietuva
Pasaulis
Mokslas ir IT
Tribūna
Renginiai
Pirmas
Virtuvėlė
Virtuvėlė
Latest
Latest
Featured posts
Most popular
7 days popular
By review score
Random
Šefo D. Praspaliausko virtuvė keliasi ant Baltijos jūros bangų
KaunoZinios.lt redakcija
„Tulpė“ – kavinė garsinusi Kauną ir šildžiusi žmonių širdis
Veganizmas: ar tikrai labiausiai reikėtų jaudintis dėl vitamino B12 trūkumo?
Egzotinių skonių paieškos Lietuvoje: V. Radzevičius dalinasi receptais, kurie nustebins net didžiausius skeptikus
Maisto švaistymo problemos įgauna milžinišką mastą
Blynelių receptas bet kuriam šeimos stalui
KaunoZinios.lt redakcija
Lietuvių kulinarinis paveldas – ne tik bulvės: išmėginkite 3 istorinius makaronų...
KaunoZinios.lt redakcija
Kaunas dega žalią šviesą gatvės maisto kultūrai: mieste atsiveria daugiau erdvių...
KaunoZinios.lt redakcija
Keliauti galima ir sukantis virtuvėje: du patyrusio virėjo receptai iš Graikijos...
KaunoZinios.lt redakcija
Tobuli grilio patiekalai: 6 pagrindinės taisyklės
KaunoZinios.lt redakcija
Aukščiausias – trijų žvaigždučių tarptautinis vyno profesionalų įvertinimas skirtas vieninteliam Lietuvos...
KaunoZinios.lt redakcija
Dėmesio vertos 2020 m. restoranų dekoro tendencijos
KaunoZinios.lt redakcija
Kepykloje Kaune darbuotojui diagnozuotas koronavirusas
KaunoZinios.lt redakcija
Intriguojantis tartar bar & restaurant atidarymas
KaunoZinios.lt redakcija
Konkursas „Kaunas gamina“ žengia į antrą etapą: savo žodį tars patys...
KaunoZinios.lt redakcija
Degustacija – gurmaniškas laisvalaikis, kuris nuneš į skonių rojų
KaunoZinios.lt redakcija
Universitetas Londone uždraudė jautienos produktus tam, kad padėtų „išgelbėti planetą“
KaunoZinios.lt redakcija
Skanus ir puikiai atrodantis keksas – misija įmanoma
KaunoZinios.lt redakcija
Verdiktas: Vienas geriausių restoranų Lietuvoje, arba ką reiškia lankytis Kauno...
Marius Plečkaitis
Verdiktas: „Urmo” bazės restoranas „Khinkalnya“ – imitacijų žaidimas arba blankus Sakartvelo...
Marius Plečkaitis
„Ukrainos kazokai” arba ukrainietiški barščiai Šilainiuose
Gabrielė Butkutė
Ką galima pasigaminti Kamado kepsninėje?
KaunoZinios.lt redakcija
Svetur beveik porą dešimtmečių praleidusi moteris savo svajonę įgyvendino Kaune
KaunoZinios.lt redakcija
Šviežių daržovių metas jau čia: kaip jas paruošti sveikai?
KaunoZinios.lt redakcija
Verdiktas: „Grill London“ – augimas, šonkauliai ir šamas ne iš maximos...
Marius Plečkaitis
Tyrimas: beveik visi lietuviai kasdien valgo produktus, didinančius cholesterolio kiekį
KaunoZinios.lt redakcija
Kauno „Akropolis“ skelbia visas naujas kavines ir restoranus, kurie įsikurs po...
KaunoZinios.lt redakcija
Tinklaraštininkė S. Burbaitė – apie svajonių namus, atsakingą vartojimą ir vandenį
KaunoZinios.lt redakcija
Daugiau 2 mln. EUR ES parama skiriama pieno, vaisių ir daržovių...
KaunoZinios.lt redakcija
„Pirmas blynas“ neprisvilo
Liveta Garnyte
Mitybos specialistas Paulius Paulauskas: “Rinktis veganizmą verta ne tik dėl...
Saulė Sakalauskaitė
Kavinė Pietų Korėjoje leidžia savo klientams pasijusti kaip animaciniame filme [FOTO]
KaunoZinios.lt redakcija
„Vieną kartą virtuvėje” gaminame Čenachus [VIDEO]
Saulius Rimkus
Vabzdžiai – įprastas maistas ar tik pigus azijiečių triukas pritraukti turistus?
Giedrė Bastytė
„Saulėtos virtuvės“ sumuštinukų receptai: jų sėkmė priklausys nuo duonos riekės storio
KaunoZinios.lt redakcija
1
2
3
...
10
Page 1 of 10