Organizatorių archyvo nuotr.

Dauguma moterų mėgsta gauti gėlių ar saldainių, tačiau kartais norisi, kad dovana būtų tikrai ypatinga. Kai siekiama, kad dovana paliktų kuo didesnį įspūdį, kartais tenka kaip reikiant pasukti galvą, kol galiausiai pavyksta priimti tam tikrą sprendimą, todėl pasidalinsime keliomis idėjomis, kokios dovanos moterims gali tikrai patikti. Taigi, kokie pasirinkimai gali būti pačiais palankiausiais?

Kvepalai ir kosmetika

Nors kartais baiminamasi, kad išrinkti tinkamus kvepalus gali būti pernelyg keblu, tačiau viskas yra gerokai paprasčiau nei jūs manote. Pavyzdžiui, jei žinote, kokio prekinio ženklo kvepalai labiausiai patinka dovanos gavėjai, rasti tinkamus pasirinkimus galėsite gerokai paprasčiau, nes to paties gamintojo kvepalai tikrai turi tam tikrų panašumų. Kosmetikos gaminius taip pat galite parinkti pagal mėgstamą gamintoją: tikėtina, kad dovanos gavėją nustebins ne vien tik patinkanti dovana, bet taip pat ir jūsų pastabumas detalėms.

Drabužiai ir avalynė

Nauja suknelė ar nauji bateliai turbūt kiekvienai moteriai padėtų prasklaidyti net ir pačią niūriausią dieną, tad tokia dovanos idėja taip pat gali būti puikiu pasirinkimu. Renkant drabužius ar avalynę svarbu atsižvelgti ne tik į tinkamą dydį, bet taip pat ir į tai, koks yra moters mėgstamas drabužių stilius. Pavyzdžiui, jei įteiksite pernelyg puošnią suknelę, su ja moteris gali jaustis pernelyg nejaukiai, taigi, toks drabužis tiesiog kabės spintoje ir lauks „tinkamos“ progos…

Papuošalai

Puoštis patinka kone kiekvieni moteriai, tačiau vienos moterys mieliau renkasi kuklius aksesuarus, o kitos tiesiog dievina masyvius papuošalus. Pasvarstykite, kokiems aksesuarams dovanos gavėja teikia pirmenybę: galbūt ji mieliau renkasi aukso dirbinius, o gal – bižuteriją? Jei papuošalų paiešką vykdysite internetinėje parduotuvėje, prekių aprašymuose pateikta platesnė informacija (medžiagos, iš kurių pagaminti papuošalai, aksesuarų dydis, ir t.t.) padės paprasčiau nuspręsti, ar dovanos gavėjai parinkti papuošalai tikrai patiks.

Įvairios pramogos

Kartais atrodo, kad moteris, kuriai norite įteikti dovaną, paprasčiausiai viską turi, taigi, išrinkti tinkamą dovaną gali būti tikrai nelengva… Tokiu atveju pasvarstykite, ką galėtumėte nuveikti drauge: galbūt jai patiktų apsilankyti teatre, nuvykti į vandens parką, ar pasilepinti atpalaiduojančiu masažu? Tokio pobūdžio dovanų pasirinkimas dabar yra tikrai labai platus, tad jūs tikrai galėsite išrinkti patinkančią pramogą.

Dovanos aktyviam laisvalaikiui

Jei dovanos gavėja sportuoja, arba tiesiog dievina aktyvų laisvalaikį, jai tikrai patiks su gyvenimo būdu susijusios dovanos. Pavyzdžiui, puikiu pasirinkimu gali būti originali gertuvė, kokybiški sporto papildai, žingsniamatis, ir t.t. Pasvarstykite, kokie daiktai gali praversti žygiuose ar sporto treniruotėse, ir tokia dovana tikrai sulauks tinkamo įvertinimo.

Įtraukianti knyga

Ilgais šaltojo sezono vakarais vis dažniau renkamės laisvalaikį namuose, todėl nauja knyga taip pat gali būti puiki dovana. Jei nesate užtikrinti, kad tam tikros knygos dovanos gavėja dar neskaitė, galite įteikti knygyno dovanų čekį, o tuomet, jei moteris mieliau renkasi žurnalus nei knygas, galite padovanoti mėgstamo žurnalo prenumeratą.

Su pomėgiais susijusios dovanos

Galbūt dovanos gavėjai patinka stalo žaidimai ar dėlionės? Galbūt jai patinka gaminti maistą ar megzti? Žinodami jos pomėgius išrinkti tinkamą dovaną galėsite daug paprasčiau, taigi, beliks tik pasidairyti, kas yra siūloma įvairiose parduotuvėse, kuriose siūlomų daiktų pasirinkimas yra pakankamai platus.

Jei dvejojate, ar jums tikrai pavyks išrinkti tinkamą dovaną, galite įteikti tam tikros parduotuvės dovanų čekį, ir tokiu atveju moteris galės pati išsirinkti patinkantį daiktą. Turėsite galimybę pasirinkti tam tikrą dovanų čekio vertę, o tokios dovanos pirkimui sugaišite vos porą minučių.

Užsakymo Nr. KMC210198

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: