(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Po ilgos pertraukos šokio teatras AURA dviems pavasario vakarams vėl atveria savo studijos duris. Gana privačioje ir dažniausiai visuomenei uždaroje erdvėje – teatro repeticijų studijoje, gegužės 13 ir 14 dienomis bus parodytas jausmingas žymios lenkų choreografės Annos Marios Krysiak spektaklis „Apie mus“. Spektaklis buvo statomas šių metų pavasario pradžioje, kuomet choreografė viešėjo AUROS teatre.

„Retai įsileidžiame žiūrovus į savo teatrą, nes daugybė šokio kūrinių reikalauja scenos ir distancijos tam, kad pamatytumėme bendrą vaizdą. Tačiau Anna Maria šį spektaklį pastatė taip, kad geriausiai pajaučiamas jis būtent tuomet, kai žiūrovų nuo atlikėjų neskiria scena.“– pasakoja AUROS šokio teatro vadybininkė Gintarė Masteikaitė.

Paskutinį kartą AUROs teatras žiūrovus į kamerinę peržiūrą buvo įsileidusi 2007 m., žymaus Izraelio choreografo Yossi Berg spektaklio „Piknikas“ peržiūroms, o pati salė AUROS repeticijoms pradėta naudoti 1999 m., po 2005 metų rekonstrukcijos – tai viena šiuolaikiškiausių šokio repeticijų salių Lietuvoje.

Bilietus galite įsigyti AUROS studijoje: M. Daukšos 30 a., Kaune. Tel. 8(37)202062.

Kaina: 20 Lt, 15 Lt studentams, moksleiviaims ir senjoramas.

Spektaklis vyks: Gegužės 13, 14 d. 18:00 AUROS studijoje.

Nuorodos:

Video: http://www.youtube.com/watch?v=9azFPm-LuSA&feature=player_embedded

Spektaklio aprašymas: http://www.aura.lt/main.php/id/3292/lang/1

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: