Organizatorių archyvo nuotr.

Negalite apsispręsti kaip atnaujinti automobilį? Galvojate apie apklijavimą plėvele, bet nesate visiškai tikri? Tuomet dalinamės keliais privalumais, kodėl automobilio apklijavimas plėvele gali būti ne tik gražus, bet ir naudingas pasirinkimas automobiliuibei jo šeimininkui.

Lengvai atnaujinkite savo automobilio išvaizdą

Didžiausias trūkumas perkant automobilį yra ribotas jo spalvų pasirinkimas. Automobilių apklijavimas plėvele gerai išsprendžia šią problemą. Galite rinktis ne tik paprasčiausias spalvas, bet ir mettalic, chameliono išvaizdą, matinę spalvą ir pan.

Automobilio apklijavimui naudojama plėvelė yra įvairių spalvų ir dizainų, taip pat galite pritaikyti interjerą, kad jis atitiktų jūsų išorinį automobilio dizainą.

Automobilio dažymas reikalauja tam tikro įsipareigojimo. Kaip žinojote, automobilio purškimas dažais nuo variklio dangčio iki galinio bamperio užtrunka kelias savaites. Blogiausia yra tai, kad nedidelė klaida gali sugadinti jūsų planus turėti blizgantį naujomis spalvomis automobilį sekančiam pasimatymui.

Tuo tarpu automobilio apklijavimas nesukelia tokių rūpesčių. Dirbant su profesionalais, automobilis paruošiamas per kelias dienas.

Apsauga nuo įbrėžimų

Jūsų automobilio dažai gali būti subraižyti nuo paprasto kėbulo trynimosi, naudojant netinkamas valymo priemones ir nuo naminių gyvūnėlių įbrėžimų. Kitos dažnos priežastys yra šios:

  • Įrankiai kietu paviršiumi, pavyzdžiui, sniego valytuvas, ledo grandiklis.

  • Šveitimo pirštinės, skalbimo kempinė ir kilpiniai rankšluosčiai, pagaminti iš pigių medžiagų ir turintys paviršiuje abrazyvinių dalelių, subraižys dažus.

  • Jūsų laikrodis, žiedas ir apyrankė gali netyčia atsitrenkti į jūsų automobilio duris.

  • Jei dviračių laikikliai ar stogo bagažinės bus sumontuotos netinkamai, taip pat gali subraižyti jūsų automobilį.

Galima nerimauti dėl visko ir stengtis vaikščioti „ant pirštų galų“ aplink automobilį. Arba galima apklijuoti automobilį plėvele. Tai aukštos kokybės medžiaga, kuri naudojama visiems savo automobilių apklijavimams, pagaminta iš didelio tankio vinilo plėvelės ir apsauganti automobilį nuo išorinių veiksnių.

Ilgalaikis pasirinkimas

Automobilio apklijavimas plėvele apsaugo jūsų automobilį nuo nusidėvėjimo, bet tuo pačiu yra ir paprastai bei lengvai nuimamas, kai to prireikia. Tačiau, norint, jog apklijavimas tarnautų kaip galima ilgiau, reikia jį ir prižiūrėti.

Iš tiesų jūsų automobilio dalys padengtos plėvele yra jautresnės kietosioms dalelėms, kurių gausu dideliuose miestuose, kur vyrauja smogas. Kai šie teršalai per naktį sušlampa, jie sudaro rūgšties tirpalą, kuris įsigeria į vinilo plėvelę ir dėl to pagreitėja dangos dėvėjimasis. Todėl padengus automobilį plėvele, reikia jį plauti bent kartą per savaitę. Nuolatinis plovimas pašalina tuos teršalus nuo jūsų automobilio plėvelės paviršiaus, o pats efektyviausias valymo būdas yra plovimas rankomis neagresyviu plovikliu ir šiltu vandeniu.

Ekonomiškiau nei perdažymas

Kokybiškas, „kaip iš salono“ automobilio dažymas kainuoja nemažai ir net nėra garantijos, jog darbas bus atliktas nepriekaištingai. Sunku rasti gerus specialistus, eilės pas juos būna didelės. Jei jūsų automobilis turi įlenkimų ir rūdžių, dažymo metu kaina šiek tiek pakils.

Tuo pačiu, didesnių automobilių, visureigių ir mikroautobusų perdažymas užtruks kelias savaites, tuo tarpu automobilio apklijavimas plėvele truks porą dienų.

Kitas veiksnys, kurį reikia apsvarstyti, yra tai, kad perdažius automobilį, laikui bėgant sumažėja jūsų automobilio perpardavimo vertė. Daugelis pirkėjų šiais laikais išsitraukia dažų storio matuoklį ir net ne klausia, o konstatuoja, jog jei perdažyta, reiškia gerokai buvo daužta.

Tuo tarpu parduodant automobilį apklijuotą plėvele, galima lengvai pašalinti plevelę ir parduoti su originalia spalva.

Užsakymo Nr. KMC210184

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: