Kevinas Spacey / Youtube kadras

Daugelio mėgstamas ir dažnai anksčiau garsiuose kino filmuose matytas aktorius Kevinas Spacey, ketvirtadienį stos prieš Vestminsterio magistratų teismą. Jam pateikti rimti kaltinimai dėl seksualinių nusikaltimų prieš tris vyrus. 

Aktorius buvo apkaltintas dviem kaltinimais dėl seksualinės prievartos prieš vyrą, kuriam dabar per 40 metų, 2005 metų kovą, Londone. Toliau dėl seksualinės prievartos prieš vyrą, kuriam dabar yra apie 30 metų. Viskas vyko 2008 metų rugpjūtį, Londone. Atskiras kaltinimas gresia ir dėl antrojo vyro įtraukimo į seksualinę veiklą, be sutikimo. Jis taip pat buvo apkaltintas seksualiniu prievartavimu prieš kitą vyrą, kuriam dabar per 30 metų. Tai įvyko 2013 metais, balandžio mėnesį, Glosteršyre.

62 metų Kevinas Spacey, anksčiau buvo sakęs, kad vyks į Jungtinės Karalystės teismą pareikšti kaltinimus, kuriuos, kaip tikisi, paneigs, ar bent jau pabandys tai padaryti.

Po prokurorų pranešimo „Good Morning America“ paskelbtame pareiškime, Spacey sakė: „Nors esu nusivylęs jų sprendimu judėti pirmyn, aš savanoriškai atvyksiu į Jungtinę Karalystę, kai tik bus galima susitarti, ir stengsiuosigintis nuo šių kaltinimų. Esu įsitikinęs, kad įrodysiu savo nekaltumą“.

Spacey, du kartus buvo ,,Oskaro“ laureatas, 2004–2015 metais, „Old Vic“ teatro, įsikūrusio Londone, meno vadovas. Jis užaugo Kalifornijoje, bet daugiau nei dešimtmetį gyveno Londone, kurį vadindavo savo antraisiais namais.

Jo karjera pradėjo sparčiai gesti, kai 2017 metais, aktorius Anthony Rappas apkaltino žvaigždę užpuolimu vakarėlyje, devintajame dešimtmetyje, kai Rapas dar buvo paauglys. Spacey kaltinimus neigia. Dabar jiedu yra įsipainioję į civilinius ieškinius federaliniame Niujorko teisme.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: