Organizatorių archyvo nuotr.

Vėstant orams, vienas aktualiausių pirkinių vyrams – žieminės striukės. Na, o šį sezoną geidžiami modeliai išties leis suderinti komfortiškumą, šilumą bei stilingą įvaizdį. Pamirškite laikus, kai vyriškos striukės, gaminamos iš neperšlampamų medžiagų, buvo derinamos tik su sportine apranga ar neformaliais, aktyviam laisvalaikiui tinkamais deriniais. Šių dienų dizaineriai nestokoja fantazijos bei kūrybingumo, tad vyriškų žieminių striukių pasirinkimas leis jas derinti su kone bet kokiu kitu drabužiu. O kokius viršutinės aprangos modelius verta rinktis, norint išsiskirti iš minios, tačiau ir kurti universalų žiemišką įvaizdį? ZALANDO atrinko madingiausius mūsų internetinės parduotuvės modelius – žvilgtelėkite žemiau.

Parka tipo striukės

Perskaitėte teisingai: paskutinius kelis sezonus itin mėgstamos parkos karaliaus ir šį šaltąjį sezoną. Nuo chaki spalvos ir militaristinį stilių primenančių variantų iki išskirtinių spalvų bei modelių variacijų, tokio tipo striukės ne tik šildys, tačiau ir atrodys itin stilingai. Vienas didžiausių šio viršutinio drabužių privalumų – ilgis. Taigi, tikrai nesušalsite! Derinkite su bohemiško ar hipsteriško stiliaus laisvalaikio apranga: milžiniškas šalikas, kontrastuojantis su striukės spalva bei kerziniai batai (pvz., TIMBERLAND ar DR MARTENS) – puikus pasirinkimas. Parka derės ir su stilingu sportiniu kostiumu. Taip pat nesunkiai rasite būdų priderinti ją prie klasikinio stiliaus aprangos: rinkitės chino stiliaus kelnes, megztinius trikampe iškirpte, odines pirštines bei vienspalvius aulinius batus.

Organizatorių archyvo nuotr.

Pūkinės striukės

Šiltos, blizgios ar matinės medžiagos, sluoksnių efektą suteikiančios pūkinės striukės – tikra žiemos sezono klasika vyrams. Nors retsykiais ši aprangos detalė gali pasirodyti kiek ekstravagantiška dėl naudojamų medžiagų ar blizgesio, atrasti skoningus bei stilingus derinius yra išties nesunku. Trokštantys aprangos universalumo turėtų rinktis tamsias, vienspalves žiemines striukes – taip atsiranda daugiau laisvės derinant aksesuarus bei kitą spalvinę gamą. Na, o drąsesni stileivos čia turi ne ką mažesnį pasirinkimą: kelių spalvų deriniai, fluorescentiniai atspalviai ar futuristinį įspūdį sukeliantys auksas bei sidabras… Atraskite sau tinkamiausią stilių ir nesušalkite!

Organizatorių archyvo nuotr.

Aviatoriaus stiliaus striukės

Stilingai bei išskirtinai atrodys ir vyriškos aviatoriaus stiliaus striukės. Gaminamos iš neperšlampamų medžiagų, tikros ir dirbtinės odos ar netgi vilnos, jos pasižymi išskirtine kailine apykakle. Dažniausiai ji yra kontrastinga pačios žieminės striukės spalvai. Toks drabužis – puikus pasirinkimas elegantiško ar bohemiško stiliaus mėgėjams: aviatoriaus stiliaus žieminė striukė puikiai tiks su auliniais batais, džinsais ar originaliais džemperiais, tačiau neprašausite ją derindami prie klasikinių kelnių, megztinių ar marškinių. Dažnu atveju kailinė apykaklė nusiima, tad įvaizdį kaitaliokite į sveikatą – be apykaklės įdomų ir akį traukiantį akcentą suteiks masyvus šalikas.

Organizatorių archyvo nuotr.

Palto tipo striukės

Šaltis ir išskirtinis įvaizdis gali būti puikiai suderinti, o tą padaryti padės ilgos, paltus primenančios vyriškos striukės žiemai. Dengiančios kelius, jos užtikrina maksimalią šilumą, o taip pat atrodo itin stilingai. Šią žiemą jos išties bus „ant bangos”: populiarėjant lyčiai neutraliai aprangai, pavasarį ir vasarą stebėjome anksčiau moterų madai dažnai priskirtų ilgų lietpalčių bei švarkų tendencijas, o atšalus orams stileivų spintas užkariauja tokio tipo šilti viršutiniai drabužiai. Tai – labai patogi derinti aprangos detalė: dėl savo dydžio ji gali tapti aprangos akcentu, tačiau tuo pačiu nesunkiai „neutralizuojama” su ryškesnėmis detalėmis. Be to, palto tipo striukės tinka prie kone kiekvieno stiliaus.

Organizatorių archyvo nuotr.

Užsakymo Nr. KMC210209

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: