© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Buvęs grupės “N.E.O” narys, dabar jau mirusio dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnus, ketvirtadienį nuteistas realia laisvės atėmimo bausme pinigų skolinimosi byloje.

Ketvirtadienį Kauno apygardos teismas Tadą Lukoševičiaus bylą išnagrinėjęs apeliacine tvarka, nuteisė jįrealia pusantrų metų laisvės atėmimo bausme.

Anksčiau už skolas nuteistam vyrui buvo paskirta laisvės apribojimo bausmė su įpareigojimu atlygininti 200 tūkst. litų siekiančias skolas.

Kauno apylinkės teismo nuosprendį apskundė prokurorė ir vienas iš nukentėjusiųjų. Prokurorės skundas tenkintas iš dalies, nukentėjusiojo – visiškai.

Žiniasklaida skelbė,. kad T.Lukoševičius iš įvairių asmenų skolinosi nemažais pinigų sumas ir jų negrąžino.

Pats T.Lukoševičius nuosprendžio paskelbime nedalyvavo – teismą jis informavo, kad atvykti negalėjo dėl skausmo veido srityje.

Šis nuosprendis per tris mėnesius gali būti skundžiamas Lietuvos Aukščiausiajam Teismui.

Buvęs populiarios grupės narys sulaikytas pernai gruodį Vilniuje. T.Lukoševičiui, kuris nelankė teismo posėdžių, kardomoji priemonė iš rašytinio pasižadėjimo neišvykti iš gyvenamosios vietos buvo pakeista į suėmimą.

Teismas įpareigojo atvesdinti vyrą į teismo posėdį, tačiau vyras pasislėpė nuo pareigūnų ir buvo sulaikytas gruodžio pradžioje prie vieno iš sostinės barų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: