Organizatorių archyvo nuotr.

Kiekviena moteris žino, koks varginantis ir erzinantis procesas gali būti depiliacija. Tai tampa ypač aktualu šylant orams, kadangi pradedame dėvėti atviresnius rūbus, atidengiančius daugiau kūno, todėl ir nepageidaujami kūno plaukeliai matomi labiau.

Vienas populiariausių depiliacijos būdų yra skutimasis peiliukais, tačiau plaukeliai ima atauginėti jau po kelių dienų, ašmenimis lengva įsipjauti, neretai sudirginama oda, ypač kai skubame. Depiliacija vašku yra be galo skausminga, toli gražu ne kiekviena moteris pasiryžusi kentėti tokį skausmą. Na o įvairūs depiliaciniai kremai dažnai nėra tokie efektyvūs, kaip norėtųsi, be to, taip pat gali sudirginti ar net stipriai nudeginti jautresnę odą.

Galbūt todėl vis dažnesniu moterų pasirinkimu tampa profesionali lazerinė epiliacija, kuri išlaisvina nuo šių nemalonių rūpesčių ilgiems metams.

Pasitikėkite profesionalais

Grožio studijos „Esteskin“ vadovė Laura Los sako, jog lazerinė epiliacija – puikus sprendimas norinčioms nebesukti galvos dėl atauginėjančių plaukelių, kadangi jos metu yra sunaikinamas pats plauko svogūnėlis. Tai reiškia, kad tokio folikulo vietoje plaukas jau niekada nebeataugs. Tiesa, naujų plaukelių vėliau gali atsirasti šalia sunaikinto svogūnėlio, tačiau plaukuotumas niekada nebebus toks gausus, kaip prieš procedūrą lazeriu.

Laura Los sako, kad rinkoje šiuo metu galima rasti nemažai lazerinių epiliatorių, skirtų plaukelių šalinimui namų sąlygomis, tačiau siekiant tikrai efektyvaus poveikio ir ilgalaikio rezultato vis dėlto geriau atsiduoti į profesionalų rankas.

„Procedūros efektyvumas priklauso nuo lazerio, kuris yra naudojamas, galingumo. Pavyzdžiui, mūsų grožio namuose procedūra atliekama naudojant modernų trijų bangų diodų lazerį Sapphire Smartepi. Nuo bangos ilgio priklauso, kiek giliai bus paveikti odos, kurioje yra plauko folikulas, sluoksniai. Tik pakankamai galingas ir profesionalus lazeris užtikrins geriausią rezultatą“, – sako grožio specialistė.

Be to, lazerinę epiliaciją atlieka sertifikuoti specialistai, turintys medicininį išsilavinimą, o tai užtikrina, kad procedūra bus atlikta saugiai ir be nepageidaujamų padarinių.

Organizatorių archyvo nuotr.

Po epiliacijos lazeriu teks truputį luktelėti – reikia laiko, kad iš paveikto folikulo iškristų plaukeliai. Rezultatą pastebėsite maždaug po 10-14 dienų. Jei norite visam laikui atsikratyti nepageidaujamų kūno plaukų, prireiks 6-8 apsilankymų pas specialistus, tačiau šis skaičius yra labai individualus, priklausomai nuo kiekvieno žmogaus odos būklės ir kitų veiksnių.

Prieš procedūrą atlikite namų darbus

Lazerinė epiliacijavisiškai saugus būdas atsikratyti nepageidaujamų plaukelių įvairiose kūno vietose: ant kojų, rankų, pažastų, bikini zonos ar net veido srities.

Tiesa, prieš procedūrą klientas privalo atlikti tam tikrus namų darbus. Visų pirma, jūsų oda turi būti sveika, tai yra, be žaizdelių, neišberta ir nesudirginta. Dieną prieš vizitą zoną, kurią epiliuosite, reikia nusiskusti. Jokiu būdu nedarykite to procedūros atlikimo dieną, be to, negalima naudoti vaško juostelių ar depiliacijos cukrumi.

Labai svarbu žinoti, kad tris paras prieš procedūrą ir tris paras po jos negalima maudytis karštame vandenyje, eiti į pirtį, degintis soliariume. Taip pat negalima naudoti kosmetikos, kūno kremų, losjonų, kurių sudėtyje yra bet kokios rūgšties. Būtina vengti tiesioginių saulės spindulių, taigi degintis saulėje 72 valandas taip pat negalėsite.

Šių rekomendacijų laikytis labai svarbu, kitaip galite sau pakenkti ir procedūros rezultatai bus prastesni nei galėtų būti.

Jei turite kontraceptinę spiralę ar vartojate hormoninius preparatus, epiliacija lazeriu gali būti ne tokia veiksminga, todėl turite turėti tai omenyje.

Nėščiosioms ir kūdikį maitinančioms moterims procedūra nėra atliekama.

Jei suskaičiuotumėte, kiek per metus išleidžiate pinigų tokioms priemonėms, kaip skutimosi peiliukai, geliai, priemonės odai po skutimo nuraminti, pastebėtumėte, kad suma iš tiesų įspūdinga. Ką jau kalbėti apie jūsų sugaištamą laiką ir nemalonius pojūčius, kai skubėdamos skutame prastai sudrėkintą odą, įsipjauname, sudirginame ją.

Šiuolaikinės moterys yra itin veiklios, ambicingos, aktyvios ir supranta, kokia didelė vertybė yra laikas. Nešvaistykite jo nuolat kovodamos su nepageidaujamais kūno plaukais. Vos kelios lazerinės epiliacijos procedūros ir tą laiką galėsite išnaudoti tam, kas iš tiesų teikia jums džiaugsmą.

Užsakymo Nr. KMC220079

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: