Milijonines perklausas renkantis elektroninės muzikos kūrėjas Bäsello: lapkričio 4 dieną, Kauno restoraną paversime chaoso rūmais. Lietuvos klausytojų pripažinimą pelnęs, elektroninės muzikos kūrėjas ir prodiuseris Bäsello kartu su Meide, lapkričio 4 dieną atvyksta sudrebinti Kauną.

,,Kartu su renginio bendražygiais Rokas Bàl ir Robby Burke. Restorane ,,Fresh Buffet‘‘ sukursime visiško chaoso tematiką. Todėl renginys ir vadinasi Chaoso rūmai‘‘, – sako prodiuseris.

Organizatorių archyvo nuotr.

Pagrindiniai vakaro atlikėjai Bäsello ir Meidė, gyvai atliks jau daugeliui klausytojų žinomus hitus. Lauks ir naujų bei dar negirdėtų kūrinių pristatymas. Gerą vakarėlio atmosferą palaikys didžėjai – Rokas Bàl bei Robby Burke, kurie dalinsis house muzikos selekcija bei žinomiausiais remiksuotais kūriniais.

Organizatorių archyvo nuotr.

ATIK ESUP ir NAKTYS renginio organizatorių komandos pasiruošę sukurti tikrą elektroninės muzikos ir šviesų šou. Svečius pasitiks raudonas kilimas, Milheels šokėjų komandos pasirodymas, ryškūs apšvietimo ir garso efektai, lauks ir kitos staigmenos, kurias organizatoriai palieka paslaptyje.

Organizatorių archyvo nuotr.

Renginiui bei jo pavadinimui įtakos turėjo ir vasaros pradžioje Bäsello ir Meidės išleistas bendras kūrinys ,,Chaoso rūmai‘‘, kuris iškart tapo sėkmingu hitu. Jis pateko į Power Hit Radio stoties TOP15 ir pirmoje vietoje išliko net septynias savaites. Kūrinys ,,Chaoso rūmai‘‘ iki šiol yra TOP15 5-toje vietoje.

Rokas Bàl kūrybos industrija susidomėjęs jaunuolis pradėjo pirmuosius žingsnius kaip didžėjus, o vos prieš kelis metus įkūrė nuosavą didžėjų mokyklą. R. Baltūsis ne tik groja vakarėliuose, kuruoja savo didžėjų mokyklą, bet ir pats organizuoja Kauno miesto jaunimui žinomus renginius. Rokas Bal išleido ir pirmąjį savo albumą „Sensual“, kuriame skamba funky house ritmai bei egzotiški vokalai net iš Brazilijos.

Bilietai Paysera:“CHAOSO RŪMAI” 11.04 | tickets.paysera.comFacebook renginys:“CHAOSO RŪMAI” 11.04 | Facebook

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: