Sostų karai (angl. Game of Thrones) sužavėjo daugelį žmonių, o tai rodo didžiulį serialo populiarumą. Emilija Klark (Emilia Clarke), suvaidinusi legendinę Deneris Targarian (angl. Daenerys Targaryen), taip vadinamą Drakonų motiną, dėl savo vaidmens šiame seriale tapo visuotine įžymybe. Nors vaidmuo E. Klark suteikė daug privalumų, tačiau jį atliekant teko susidurti ir su iššūkiais.

Kompanija HBO  tapo žinoma dėl savo sugebėjimo sekso scenas perteikti itin realistiškai, joje dirba aukščiausio lygio profesionalai. Juos būtų galima palyginti su žmonėmis dirbančiais BBC gamtinės dokumentikos srityje ar PIXAR animacinės kompanijos darbuotojais.

Ji nedaug žinojo apie savo vaidmenį

Pagrindinį vaidmenį seriale Sostų žaidimas suvaidinusi Emilija Klark neseniai viename interviu atskleidė, kad prieš intymias scenas su Džeisonu Momoa ji verkdavo. Aktorė sutiko su vaidmeniu prieš tai, kai buvo informuota apie atviras intymias scenas.

© Game of Thrones / Home Box Office and co-producers

Emilija apmąstė savo tuometinius išgyvenimus ir išsamiai juos aptarė internetinės tinklalaidės metu. Paklausta apie darbą, ji sakė: „Gavau vaidmenį, tada jie man atsiuntė scenarijų, aš jį perskaičiau ir pagalvojau: Ak, štai čia yra kabliukas!“

© emilia_clarke / Instagram

Ji buvo ką tik baigusi dramos mokyklą ir nepaisant išankstinių abejonių, ji į vaidmenį žiūrėjo profesionaliai. Laimei, Džeisonas, kuris ekrane vaidino jos nelaimingą vyrą Khalą Drogo, visada palengvindavo jai situaciją.

Džeisonas Momoa filmavimų metu buvo labai dėmesingas

 

Emilija Klark išsamiai papasakojo apie Džeisono Momoa palaikantį elgesį, per sudėtingas scenas. Ji dėkojo už jo geranoriškumą ir patirtį šioje srityje, kuri padėjo jai jaustis patogiau filmavimo aikštelėje. Džeisonas ėmėsi daugiau nei įmanoma, kad Emilija jaustųsi patogiai, net paprašė jai chalato, kai ji drebėjo tarp scenų.

© emilia_clarke / Instagram

Emilija vertina tai, kad Akvameno (angl. Aquaman) aktorius elgėsi su ja pagarbiai ir maloniai. Ji mano, kad jai pasisekė, jog dirbo su tokiu rūpestingu kolega, ji sakė: „Jis verkė labiau nei aš.“

Po vaidmens seriale ji subrendo kaip aktorė

© Game of Thrones / Home Box Office and co-producers

Momoa dėmesys aktorei filmavimo metu rodo jo profesionalumą ir dosnumą. Labai svarbu, kad aktoriai filmavimo aikštelėje jaustųsi saugiai ir laisvai, ypač pažeidžiamais momentais. Akivaizdu, kad Momoa padarė viską, ką galėjo, kad užtikrintų Klark gerovę.

© emilia_clarke / Instagram

Nepaisant sunkumų, Klark savo sėkmę sieja su serialu, kuris davė pradžią jos karjerai ir išgarsino ją. Nuo to laiko filmo Aš prieš tave (angl. Me Before Youžvaigždė įgijo patirties ir filmavimo aikštelėje turėjo pakovoti už save, atsisakydama vaidinti scenose, kurios jai kėlė nepatogumų, nepaisant aplinkinių spaudimo.

Taip pat skaitykite: Kraupūs kino filmų kūrimo užkulisiai, iš jaunų aktorių atėmę orumą ir sveikatą

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: