Katy Perry laidos American Idol kadras.

Tai buvo emocinga sekmadienio „American Idol“ serijos laida. Konkurso dalyvis Trey Louis, 21 metų čiužinių pardavėjas iš Santa Fė, Teksasas, sužavėjo visus savo draugiška ir gyvybinga asmenybe, atlikdamas Whisky Myers kūrinį „Stone“.

Tačiau kai teisėjas Luke’as Bryanas paklausė Trey, kodėl jis norėjo pasirodyti šou po perklausos, situacija pakrypo rimta linkme.

„Esu iš Santa Fė, Teksase, o 2018 m. gegužę į mano mokyklą įėjo užpuolikas. Buvau menų kabinete ir jis šovė į gretimoje patalpoje“, – pasakojo Trey. “Praradome daug draugų. Žuvo aštuoni mokiniai. Žuvo du mokytojai. Tai tiesiog labai negatyvu.”

Nors Luke’as bandė judėti į priekį, girdamas Trey vokalinius sugebėjimus, kolegė teisėja Katy Perry, išgirdusi jo istoriją, pravirko, susidėjo veidą į rankas ir piktai pareiškė: “Mūsų šalis mus nuvylė!”

Trey atsakė: „Faktas“.

Popmuzikos žvaigždė tęsė: “Tai negerai. Turėtumėte čia dainuoti, nes mėgsti muziką. Ne todėl, kad turėjai tai išgyventi… Tau nereikėjo prarasti aštuonių draugų. Tikiuosi, kad priminsi žmonėms, kad tai mes turime pasikeisti, nes, žinai ką, aš taip pat bijau“.

Teisėjas Lionelis Richie pridūrė: „Mes taip ilgai, per ilgai tai toleravome. Tai tapo norma“.

Teisėjai vienbalsiai sutiko išsiųsti Trey į Holivudą, apkabinę kantri dainininką.

Po perklausos Luke’as tviteryje parašė: “Trey, žmogau, tu turi tobulą balsą. Tu dainuoji iš širdies ir mes tikrai esame palaiminti, kad atėjai pas mus. Nė vienam vaikui nereikėtų išgyventi to, ką tu patyrei. Dėkojame, kad pasidalinai savo pozityvumu. su mumis ir pasauliu.”

Katy Perry taip pat pasidalijo socialiniuos tinkluose Trey pasirodymu, tiesiog paskelbdama jaustuką su sudaužyta širdimi.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: