Instagram archyvo nuotr.

Po to, kai 2021 m. vasario mėn. buvo pagrobti Lady Gagos šunys Kodži ir Gustavas, o šunų vedžiotojas Rėjus Fišeris buvo sunkiai sužeistas, Lady Gaga už jų saugų sugrąžinimą pasiūlė 500 000 JAV dolerių atlygį. Dabar šunis grąžinusi moteris kreipiasi į teismą, kad gautų žadėtus pinigus.

Teisiniai dokumentai paviešinti JAV žiniasklaidoje rodo, kad Jennifer McBride, viena iš penkių asmenų, suimtų dėl šunų pagrobimo, padavė į teismą dainininkę už tai, kad ji nesumokėjo jai pažadėto 500 000 JAV dolerių atlygio, kurį ji turėjo gauti grąžinusi šunis policijos komisariatui.

Pateiktame ieškinyje McBride advokatas teigė, kad Gaga pažeidė sutartį, sukčiavo duodama melagingą pažadą, nes į savo pasiūlymą įtraukė frazę „be jokių klausimų“, o vėliau nesumokėjo McBride pinigų.

Skunde taip pat teigiama, kad Gagos pasiūlymas dėl atlygio buvo paskelbtas „siekiant suklaidinti ir įtikinti visuomenės narius, tokius kaip ieškovas, juo pasikliauti ir veikti pagal tokį pažadą, surandant ir pristatant atsakovams Lady Gagos buldogus“, teigia šaltinis.

Los Andželo policijos 2021 m. balandžio mėn. pranešime spaudai nurodyta, kad McBride ir Haroldas White buvo „pripažinti bendrininkais po pirmojo nusikaltimo“, todėl jie buvo suimti. Gruodį, pripažinus savo kaltę, McBride buvo nuteista dvejiems metams lygtinai.

Džeimsas Hovardas Džeksonas, kuris nušovė Fišerį, taip pat neprieštaravo dėl pasikėsinimo nužudyti ir tą patį mėnesį buvo nuteistas kalėti 21 metus, o Haroldas White turėtų būti nuteistas šiais metais.

Los Andželo apygardos apylinkės prokuratūros pareiškime, praėjusių metų gruodį, teigiama: „Susitarimas dėl kaltės pripažinimo verčia poną Džeksoną atsakyti už šaltakraujišką smurtinį nusikaltimą ir užtikrina teisingumą mūsų aukai.“

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: