Serialo "The Idol kadras"

Apie siekius vaidinti ir kurti filmus 2020 metais prabilęs atlikėjas The Weeknd (tikrasis vardas Abelis Tesfaye), šiandien priduria, kad serialas – akivaizdus tokių pokyčių ženklas. Jis dalyvauja beveik visuose „The Idol“ serialo aspektuose kaip bendraautorius, vykdomasis prodiuseris ir vienas pagrindinių serialo aktorių.

„The Idol“ – istorija apie jauną popmuzikos atlikėją Jocelyn, kuriai teko atšaukti savo turą dėl nervinio išsekimo, kuris atlikėja ištiko po jos motinos mirties nuo vėžio. Po reabilitacijos grįžusi mergina yra pasiruošusi tapti garsiausia ir seksualiausia atlikėja pasaulyje ir užmezga santykius su vyresniu ir seniai šiame versle besisukančiu Tedrosu.

Serialo “The Idol” kadras

Pagrindinis Jocelyn vaidmuo atiteko Lilly Rose Deep, tuo tarpu Tedrosą vaidina pats The Weeknd. Seriale vaidmenis taip pat atlieka popžvaigždės: Troye Sivan, Steve’as Zissis ir Juliebeth Gonzalez, „TV On The Radio“ lyderis Tunde Adebimpe, Melanie Liburd, Maya Eshet, Tyson Ritter, Kate Lyn Sheil, Liz Caribel Sierra, Elizabeth Berkley bei kiti aktoriai.

Serialas nuo pat filmavimo pradžios garsėjo skandalais, prieš metus jį paliko ankstesnė kūrėja  Amy Seimetz, kadangi ji ir The Weeknd šiai juostai turėjo skirtingas vizijas. Amy norėjo atskleisti kylančios popžvaigždės poziciją, traumas ir sunkumus su kuriais susiduria jaunos, pripažinimo siekiančios atlikėjos. Tuo tarpu The Weeknd atrodė, kad moteriškos perspektyvos buvo per daug. Todėl jos vietą užėmė kito garsaus HBO MAX serialo „Euphoria“ režisierius, Samas Levinsonas, kuris nusprendė perfilmuoti beveik visą turimą medžiagą. Taupumo sumetimais The Weeknd net gi įsileido filmavimo komandą į ką tik įsigytus trijų tūkstančių kvadratinių metrų ploto savo rūmus Beverli Hilse (70 milijonų JAV dolerių vertės pirkinys vadintas brangiausiu šių laikų žvaigždės įsigytu nekilnojamuoju turtu), juose ir buvo nufilmuota didžioji dalis medžiagos, kuria jau matys žiūrovai.

Serialo “The Idol kadras”

Į komandą priėmus Levinsoną, ir iš naujo perfilmuojant serialą, jame atsirado daugiau trikdančio seksualinio turinio ir nuogybių. Kai kurie filmavimo komandos nariai perskaitę naują scenarijų teigė, kad jis atrodė labiau kaip „kankinimo pornografija“ ar „prievartavimo fantazija“, tačiau Samas teigia, kad tai tik pakels serialo reitingus ir dar labiau jį išpopuliarins. Pasak žiniasklaidos, šis serialas pademonstravo „prasčiausią sekso sceną kino istorijoje”.

Taigi, serialas, dar iki išleidimo buvo teisiamas už pagrindinės veikėjos seksualizavimą, o pasirodžius pirmosioms serijoms gerbėjams priminė vieną jau girdėtą istoriją. Nors kūrėjai teigia, kad „The Idol“ nėra jokio realaus žmogaus istorija, daugybė fanų internete dalinasi pastebėjimais apie serialo panašumą su Selenos Gomez karjeros istorija.

The Weeknd ir Selena Gomez išsiskyrė 2017 metų spalį, po 10 mėnesių draugystės. Pirmojoje „The Idol“ serijoje rodoma, kaip pagrindinė veikėja Jocelyn ruošiasi sugrįžti į pramogų pasaulį po to, kai atšaukė turą dėl nervinio išsekimo. Matome Jocelyn pozuojančią savo naujojo singlo viršeliui. Fotosesijoje Jocelyn dėvi mažai rūbų ir ligoninės apyrankę, kurią dėvėjo reabilitacijos metu. Gerbėjai akimirksniu palygino šią sceną ir Selenos Gomez „Bad liar“ fotosesiją. „Bad Liar“ buvo pirmasis Selenos singlas, po to, kai ji atšaukė savo „Revival“ turo datas dėl psichologinių problemų. „Bad Liar“ klipe Selena irgi filmavosi su apyranke iš ligoninės. Gerbėjai taip pat lygina Jocelyn santykius su geriausia drauge / asistente su Selenos santykiais su geriausia drauge Raquelle Stevens.

Šiuo metu HBO MAX yra išleidę dvi pirmąsias šio serialo serijas, šį sekmadienį pasirodys trečioji, po pirmų dviejų serialas susilaukė labai kontraversiškų nuomonių. O pats The Weeknd, sulaukęs nemažai kritikos dėl savo vaidybos seriale, šiuo metu tęsia savo pasaulinį turą „After Hours Til Dawn“ kurį pradėjo praėjusių metų vasarą Amerikoje. Pirmas šių metų koncertas jau įvyko Portugalijoje birželio 6 dieną, dar laukia daugybė pasirodymų, tarp kurių rugpjūtį  yra numatyti koncertai kaimyninėje Lenkijoje ir Estijoje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: