Yra milijonai kvailų priežasčių, dėl kurių nesinori dėvėti šalmo važiuojant dviračiu, tačiau yra viena itin svarbi priežastis, dėl kurios turėtumėte – jis gali išgelbėti jūsų gyvybę. Tam, kad perduotų rimtą žinutę šmaikščiu būdu, Danijos Kelių saugos tarnyba sujungė jėgas su Kopenhagoje įsikūrusia reklamos įmone. Reklamoje vaizduojami Danijos vikingai, istorijos centre pasakojama apie užsispyrusį vadą, vardu Svendas. Prieš išvykstant užkariauti Anglijos su savo kariauna, linksmasis personažas atsisako dėvėti kario šalmą, tačiau galiausiai jį įtikina pasielgti kitaip.

Dvi minutes trunkanti reklama, pavadinimu „Šalmas visada gera mintis“ (Helmet has aleays been a good idea“, prasideda kuomet Svendas nuteikinėja vikingus mūšiui. Staiga, rankose nešdamas šalmą atbėga jo sūnus ir sušunka „Palauk!“. Jis pasiūlo savo tėvui užsidėti šalmą, tačiau netgi antrajam pagal rangą kariui sutikus, kad tai gera mintis, išdidus vyras pasiūlymo atsisako. Jis pasiteisina, kad nuo šalmo jam niežti galvą ir suvelia jo plaukus. „Tai ką man daryti, kai ten nuvyksiu? Lakstyti aplink Angliją su kvailu šalmu ant galvos?“, jis rėžia susierzinusiu tonu. „Jis mane erzina, nuo jo man niežti galvą. Aš ne toks žmogus, kuris dėvėtų šalmą.“

Tik tada, kai ateina jo žmona su kūdikiu ant rankų ir pareikalauja, kad jis užsidėtų šalmą, jis pagaliau pasiduoda ir jį užsideda. Ji sako: „Svendai, gali plėšikauti ir grobti viską, ką matai, bet turi dėvėti šalmą.“ Šmaikšti scena baigiasi, kuomet Svendas išjoja ant arklio ir pakeliui susitrenkia galvą.

Šios šmaikščios dviračių saugos reklamos video pateiktas žemiau.

Reklama: Elektroninių parduotuvių kūrimas, SEO optimizacija ir kita reklama internete www.seopaslaugos.com

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: