Youtube vaizdo įrašo kadras

Pasaulyje yra daugybė būdų, kuriais galima išreikšti meilės jausmą. Tai gali būti gražūs ir geri darbai ar netikėtas nusišypsojimas bei apkabinimas. Vokietijos namų apyvokos reikmenų parduotuvių tinklas „Hornbach“, pasidalino labai jautria reklama, kuri primena, kad tėvai turi palaikyti savo vaikus. Reklamos pavadinimas: „Sag es mit deinem projekt“ („Pasakyk tai savo projektu“).

Reklamoje vaizduojama paauglė, kurios išvaizda atbaido visus žmones. Juodi vidutinio ilgio plaukai, priekinė sruoga dengianti vieną veido pusę. Tamsus akių makiažas, juodai nulakuoti rankų nagai ir šviesi oda. Mergina dėvi juodus aksesuarus ir drabužius.

Mergaitei labai sunku pritapti mokykloje, nes visi vengia su ja kalbėtis dėl tokios išvaizdos. Bendraklasiai iš jos šaiposi, o kiti suaugusieji įtariai ją stebi. Atrodo, kad jos visiškai niekas nesupranta ir net nenori suprasti, juk tai tik mergaitės stilius, kuris neturėtų daryti įtakos bendravimui su žmonėmis.

Youtube vaizdo įrašo kadras

Vieną diena, mergaitei grįžus iš mokyklos, ji atidarė kiemo vartus. Paauglė pamatė, kad jos ranka buvo ištepta juodos spalvos dažais. Iš pradžių ji nesuprato, kodėl taip nutiko, tačiau netrukus viskas paaiškėja ir mergaitės veidą pirmą kartą nušviečia nuoširdi šypsena.

Šis prieš keletą metų patalpintas į parduotuvės ,,YouTube“ kanalą. Šiais metais, įrašas buvo paskelbtas iš naujo. Įkeltą vaizdo įrašą iš naujo paskelbė Vokietijos laikraštis ,,HORIZONT“. Nuo to laiko jis sulaukė daugiau nei 6 milijonų peržiūrų. Jo pasakojama istorija susilaukia daugelio žiūrovų dėmesio. Komentaruose vieni išreiškia dėkingumą savo vaikus palaikantiems tėvams ir tikisi, kad jų tėvai taip pat būtų tokie supratingi bei palaikantys. Vaizdo įrašas gali būti „Hornbach“ parduotuvių tinklo reklama, tačiau istorija, žiūrovų reakcijos į ją – primena, kaip yra svarbu tėvams rodyti palaikymą savo vaikams ir visada stengtsi juos suprasti bei palaikyti. Ypač, kai jiems yra sunku.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: