Miley Cyrus / instagram.com/mileycyrus archyvo nuotr.

Nepriklausomos, ekstravagantiškos atlikėjos stiliaus ir muzikos transformacijos evoliucija tęsėsi visą jos karjeros laikotarpį, o 2020-tais Miley gerbėjus nustebino dar viena netikėta žinia – ji drąsiai žengė į dainininkei naują roko erą. Miley savo nauju kūriniu ,,Plastic hearts“, atitolina savo ankstesnius gyvenimo ir karjeros etapus, kuriuos kamavo nepatogumai bei klaidos.

Per visus savo karjeros metus Miley Cyrus bandė eksperimentuoti ir aplenkti blizgantį, sunkų savo karjeros skyrių, bet tik dabar dainininkė jaučiasi atsiradusi save. Miley Cyrus tampa visiškai kitokiu asmeniu, atskleidžiančiu naują gyvenimą, naują muziką ir naują požiūrį. Atvirame ir drąsiame ,,Elle“ interviu Cyrus aiškina, kad šiuo metu ji yra pati užtikrinčiausia ir galingiausia savęs versija.

Muzikos industrijoje dešimtmetį esanti Miley Cyrus apie jai priskirtą vaidmenį atsiliepia neigiamai: ,,Aš buvau pramoginis klestintis avataras“. Miley mano, kad visą tai laiką buvo tik gyvas bei madingas bulvarinis įsikūnijimas. Muzikos industriją atlikėja apibūdina kaip prievartinę muzikos estetiką dėl materialistinės gerovės.

Miley muzika keičiasi. Aprašydama naują muziką etapą, dainininkė atskleidžia, kad tai visiškai skiriasi nuo to, ką ji kada nors yra dariusi. Provokuojanti, talentinga ir aistringa atlikėja siekia, kad naujai ir jaunai gerbėjų kartai jos naujas stilius būtų prieinamas ir suprantamas.

„Girdėjau tiek daug komentarų, kaip:„ Mes norime, kad Miley sugrįžtų. Bet tu negali man pasakyti, kas yra Miley, nes aš pati nežinau“, – taip dainininkė aiškino savo dažnus stiliaus ir muzikos pokyčius. „Manau, kad žmonėms rodau, kad jie gali būti savimi. Aš tiesiog noriu būti savimi. Žmonėms sakoma, kad keisti yra blogas dalykas, tačiau aš manau, kad jūs turėtumėte keistis nuolat“, – sakė ji interviu metu.

Muzikos žanrų keitimo karaliene praminta Miley Cyrus pradėjo roko muzikos karjerą. Cyrus rokas sulaukė ypatingai daug dėmesio ir gerbėjai pastebėjo, kokia ji universali ir kaip nuostabiai skamba, kad ir kokį žanrą nuspręstų dainuoti. Muzikinių sugebėjimų asmenybė, sugebanti išsiskirti bet kokiu pasirinktu žanru savo muzikos pokyčiais skatina klausytojus nebijoti įgalinti save ir nebijoti daryti to, ką labiausiai jie myli.

Septintas studijinis atlikėjos albumas ,,Plastikinės širdys“ buvo ilgai lauktas ir daug kartų redaguotas atsižvelgiant į Miley pokyčius, įvykusius jos pačios gyvenime. Tačiau jis buvo parengtas ir atlikėjos muzikos siunčiama žinia pasiekė visą pasaulį:

„Aš visada noriu, kad žmonės švęstų mano pokyčius“, – kalbėjo žvaigždė. „Žinau, kad mano muzikiniai pokyčiai gyvenime man tik į gerą. Tikiuosi, kad ne tik aš, bet ir mano gerbėjai mano dainų klausymosi patirtį apibūdina kaip pažangią, tikiuosi, kad jie klausėsi visų rūšių mano muzikos. Rokas nėra miręs, jis tik turi atsidurti tinkamose rankose“.

Ji taip pat teigė, kad, nepaisant ilgametės patirties pop pasaulyje, grįžimas su nauju muzikos stiliumi ją privertė nerimauti: „Jaučiuosi nervinga ir niekada gyvenime to neturėjau, bet manau, kad taip yra todėl, kad man tai labai rūpi“, – sakė ji.

Cyrus atskleidžia nepriklausomybę – griausmingai, su nerimą keliančiu abejingumu ištikimybės ir amžinybės sampratoms. Tai oficialu: Miley Cyrus yra roko žvaigždė, apsirengusi plėšytais žemu juosmeniu džinsais, dygliuota liemene ir prie jo priderinta skrybėle bei ryškiai raudonomis padažytomis lūpomis atlieka legendinės metalo grupės „Metallica“ dainas: ,,Mano protas susprogdintas, o širdį užvaldo dėkingumas”.

Taip pat skaitykite: Šio amžiaus popmuzikos deivė – Dua Lipa

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: