Organizatorių archyvo nuotr.

Reagavimas į sparčiai besivystančias trąšų gamybos rinkos tendencijas – vienas svarbiausių IKAR uždavinių, lydinčių bendrovę nuo jos pirmųjų žingsnių ir laikomas prioritetiniu tikslu tiek trumpalaikėje, tiek ir ilgalaikėje perspektyvoje.

Nepaisant aukštos kokybės trąšas užtikrinančios gamybos technologijos, IKAR nuolat investuoja į mokslinę tiriamąją veiklą, siekdama įgyti ryškų konkurencinį pranašumą tarptautinėje rinkoje ir kartu vartotojui pasiūlyti tai, kas atliepia jo svarbiausius poreikius.

Daugiau nei 500 naujų trąšų formulių bandymų per metus. O kaip pakuotė?

Retas net nesusimąsto, kiek ypatinga yra pati pakuotė tiek trąšų gamintojui, tiek jų pardavėjui, tiek galutiniam vartotojui. Vienas prioritetinių aspektų, neretai sukeliantis nepatogumų tiek verslo procesuose, tiek galutiniam vartotojui – atrodytų elementarus kriterijus – pakuotės talpa.

Organizatorių archyvo nuotr.

Iki šiol IKAR trąšas pirkusieji 1 ar 5 litrų firminėse pakuotėse – jau netrukus turės galimybę produkciją įsigyti 10 l talpos firminėje pakuotėse. Tai naujas, išskirtinis ir kuriantis didelę vertę IKAR projektas. Šis projektas inicijuotas reaguojant į sparčiai besivystančios trąšų gamybos rinkos tendencijas ir mūsų klientų esminius poreikius, o įgyvendinamas su ES struktūrinių fondų investicijų pagalba.

Naujoji pakuotė unikali ne tik savo forma, spalva, bet ir dizainu, išskirtinai sukurtu ir naudojamu tik IKAR. Naujoji pakuotė – ergonomiška, ją gaminant sunaudojama mažiau plastiko, ji pritaikyta itin patogiam naudojimui. Juk galutiniam vartotojui patogumas trąšų bakelį nešti, pilti – veiksmai, kuriuos jis atlieka daug ir dažnai, tad šio veiksmo patogumui turėtų būti skirtas ne ką mažesnis dėmesys.

Organizatorių archyvo nuotr.

IKAR klientų poreikiai – svarbiausi

Naujoji 10 l pakuotė ypatingai reikalinga toms rinkoms ir tiems ūkiams, kurių dirbamos žemės plotai yra dideli. Puikiai suprasdami, kad dideliems ūkiams pilstyti į purkštuvus daug mažų trąšų pakuočių yra jų procesų apsunkinimas. Būtent dėl to šįkart prioritetą teikiame inovacijai pakuočių gerinimo kryptimi. 10 litrų skystų trąšų pakuotė padės sutaupyti ne tik išpilstymo laiką, bet ir vietą, kartu optimizuojant ir galimus sandėliavimo ar net logistikos kaštus.

Esame labai laimingi, kad naujoji IKAR gaminių pakuotė bus ne tik naujos galimybės galutiniam vartotojui, bet ir UAB „Ikarai“, kaip bendrovei, lygiaverčiai žengiančiai į pasaulines rinkas. Su naująja pakuote tikimasi sumažinti panaudojamo plastiko kiekį pakuotėse. Padidintos talpos pakuotės drauge atvers ir naujas duris, į kurias, deja, dėl itin mažų pakuočių, pasibelsti nebuvo galimybės, suteiks galimybę išplėsti asortimentą, padės pasiekti eksporto rinkas ir tvirčiau stovėti konkurencinėje tarptautinėje rinkoje.

Kokia naujoji pakuotė? Kaip gimė ir kokie jos dizaino sprendimai? Ar iš pažiūros tiesiog bakelis skysčiui supilti – lengvas technologinis sprendimas pagaminti? Kuriuos produktus jau greitai bus galima įsigyti 10 litrų bakelyje? Apie tai jau visai netrukus.

Partnerių turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: