facebook vaizdo įrašo kadras

Ar įmanoma kiekvieno apsipirkimo metu gauti nuolaidą naudojant vieną lojalumo kortelę visose parduotuvėse? Gal tai ir atrodo neįmanoma, tačiau neseniai startavęs naujas lietuviškas startuolis Dealoyal siūlo inovatyvią paslaugą, leisiančią pirkėjams saugiai sugrąžinti dalį išleistų pinigų, o ateityje pakeisti plastikines lojalumo korteles. Paslauga dar visai nauja ir šiuo metu testuojamas jos veikimas.

Į šią inovatyvią paslaugą investavo „Nextury Ventures“ rizikos kapitalo fondas, įkurtas vieno žinomiausių Lietuvos verslininkų Ilja Laurso kartu su Mindaugu Glodu, patyrusiu informacinių ir komunikacinių technologijų verslo vadovu. „Nextury Ventures“ investuoja į verslo startuolių komandas bei didelio verslo potencialo turinčias idėjas. Fondas aktyviai dirba su startuolių komandomis, kuria verslo strategijas, taip pat glaudžiai bendradarbiauja su su Lietuvos verslo bei technologijų krypties aukštosiomis mokyklomis, investuojame į talentingus žmones, turinčius inovatyvių idėjų bei pasiryžusius tas idėjas paversti greitai augančiu ir kuriančiu vertę verslu.

Mes jau esame įpratę prie galybės įvairių nuolaidų ir lojalumo kortelių, tačiau neretai jos sukelia daugiau rūpesčių negu naudos – užima daug vietos piniginėje, o suteikiama nuolaida ne visada yra jaučiama. Dealoyal yra naujas ir paprastas sprendimas, kuriuo pasinaudojęs pirkėjas gali uždirbti iki 70% išleistos sumos. Programėlės veikimo principas yra labai paprastas – užtenka tik pasinaudoti banko mokėjimo kortele. Jokios papildomos nuolaidų ar lojalumo kortelės naudoti nereikia. Prisijungus prie Dealoyal kompanijos sukurtos aplikacijos banko mokėjimo kortelė yra susiejama su visais prie programos prisijungusiais pasiūlymais. Pirkėjui tai yra patogu ir paprasta, maža to – naudinga. Dealoyal pasirašo sutartis su įvairių sričių verslo atstovais. Šiomis sutartimis prekybininkai sutinka mokėti premijas, kurias Dealoyal galėtų perleisti savo nariams, prisiregistravusiems Dealoyal mobiliojoje programėlėje arba interneto tinklapyje ir užregistravusiems savo jau turimą mokėjimo kortelę, o vėliau naudojntiems ją atsiskaitant už programoje dalyvaujančių prekybininkų prekes ir paslaugas.

Taip pat skaitykite: Lietuviškas startuolis „Toyze“ užkariauja pasaulį

Dealoyal leidžia prekybininkams patiems nustatyti premijų dydį, kurį jie nori pateikti Dealoyal nariams Galiojančių pasiūlymų forma. Dealoyal akimirksniu identifikuoja Galiojančius pasiūlymus ir uždirbamą premijų dydį per tiesioginį ryši su mokėjimo kortelių sistemų operatoriais, kurie atitinka visus būtinus Mokėjimo kortelių sistemų saugumo reikalavimus ir kvalifikacijas.

Kaip teigia programėlės kūrėjai, prisijungus prie programos ir ja naudojantis, t.y. atsiskaitinėjant programoje registruota mokėjimo kortele, kiekvieno atsiskaitymo metu pirkėjo banko sąskaitoje kaupiasi D-EUR, kuriuos pirkėjas vėliau gali panaudoti įsigydamas vertingą pirkinį Dealoyal partnerių tinkle. D-EUR kaupiasi lengvai ir greitai, o be to, yra labai vertingi. Čia vienas D-EUR prilygsta vienam eurui. Todėl akimirksniu po atsiskaitymo uždirbti D-EUR gali virsti vertingi pirkiniu.

Programėlė dar tik testuojama, todėl ir partnerių tinklas kol kas nėra platus. Tačiau kaip teigia idėjos kūrėjai, prekybininkai ne tik aktyviai domisi šia naujiena, bet ir jungiasi į šį tinklą. Taip pat programos kūrėjai ateityje planuoja plėsti tinklą ir užsienyje, todėl tai pirkėjams ir paslaugos vartotojams suteiktų dar daugiau privilegijų. „Bankininkystė ir atsiskaitymai yra viena iš sričių, kuriose Lietuva pirmauja net pasauliniame kontekste. Džiaugiamės, kad pirmasis pasaulyje tokio tipo sprendimas atsirado būtent Lietuvoje. Jau po pirmųjų technologijos bandymo dienų sulaukėme susidomėjimo iš keleto labai didelių pasaulinių bankininkystės grupių, tad tikimės, kad ši technologija labai greit išsiplės ir pasaulio mastu“, – teigia „Nextury Ventures“ įkūrėjas Ilja Laurs.

Programėlės kūrėjai siekia, kad jų siūloma paslauga būtų patogi vartotojams, todėl kviečia jungtis prie Dealoyal tinklo, išbandyti naują paslaugą ir pasidalinti nuomonėmis bei pasiūlymais.

Taip pat skaitykite: Ilja Laursas: Asmeninės savybės, kažkada turėjusios didelę reikšmę, yra mažiau svarbios

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: