Jimmy Carr pasirodymo stop kadras

Į Lietuvą atvykstantis garsus Jungtinės Karalystės komikas Jimmy Carr ir vėl džiugins Lietuvos publiką savo pokštais. Komikas yra vienas ryškiausių šiuolaikinio britų komedijos pasaulio veidų. Jo talentas, aštrus humoro jausmas ir išskirtinė asmenybė pavertė jį žvaigžde, kurios pasirodymai visada pritraukia pilnas sales ir žiūrovų dėmesį.

Lietuvos scenoje pasirodysiantis komikas Jimmy Carr vėl nustebins žiūrovus savo unikaliu humoru ir išradingais pokštais. Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje jis pristatys savo naująją programą „Juokingai juokiasi“ („Laughs Funny“).  Anksčiau jau džiuginęs Lietuvos publiką savo juokeliais, šį rudenį Jimmy Carr grįžta su dar šviežesne ir įdomesne programa, kuri pažada būti geriausiu iki šiol matytu komedijos šou. Keliaudamas po pasaulį, šis komikas nevengia atvirauti ir juokauti įvairiomis temomis, kurios dažnai gali būti jautrios ir kontraversiškos, tačiau Jimmy Car nebijo iššūkių ir drąsiai pateikia savo požiūrį.

Jimmy Carr  britų – airių kilmės komikas, laidų vedėjas, rašytojas ir aktorius. Jis išgarsėjo dėl savo sugebėjimo greitai ir sausai perteikti absurdiškiausius juokelius, kurių tikslas ironizuoti ir įžeisti žmones. Nors komikas turi puikų humoro jausmą ir sugeba prajuokinti minias žiūrovų, jo gyvenimas nebuvo lengvas.

Jimmy Carr gimė Londono priemiestyje, o užaugo mažame kaimelyje Bekingemšyre. Po savo motinos mirties, jo santykiai su tėvu labai pakriko, todėl ilgą laiką jis su juo nebendravo. Komikas yra baigęs socialinius ir politikos mokslus Gonvilio ir Kajaus koledžas, Kembridže. Jimmy Carr komiku tapo ne iš karto, pradžioje jis dirbo įmonės „Shell“ rinkodaros skyriuje. Dirbdamas įmonėje jis jautė, kad išgyvena vidinę krizę, kuri vertė jį jaustis apgailėtinai. Savo noru palikęs įmonę, Jimy Car nusprendė išklausyti „stand up“ kursą ir patobulinti savo sugebėjimus atlikinėti „open mic“ pasirodymus.

Darbus tęsė televizijoje, Didžiosios Britanijos kanale „Channel4“ jis  vedė laidas „Distraction“ („Išblaškymas“) ir „Your face or mine?“ („Tavo veidas ar mano“), vėliau sukūrė savo komedijos šou „8 Out of 10 Cats“ („8 iš 10 kačių“).

Pradėjęs savo karjerą Jimmy Carr sekėsi puikiai, tačiau jis vis įsiveldavo į skandalus, kurie galėjo sugadinti komiko karjerą. 2011 metais įvyko pirmasis skandalas, savo pasirodymo metu komikas gana aštriai pajuokavo apie karius, kuriems yra amputuotos galūnės. Šis pokštas buvo pasmerktas tuometinio Premjero ir dalies visuomenės. Po metų į visuomenę iškilo dar viena skandalinga žinia, kad naudodamasis įvairiomis priemonėmis komikas slėpė tikrąjį uždarbį ir mokėjo mažesnius mokesčius. Vėliau komikas pripažino, kad padarė „siaubingą klaidą“ ir grąžino pinigus.

Jimmy Carr sako, kad dėl savo poelgio nesididžiuoja ir mano, kad tokiu atveju reikia prisiimti atsakomybę ir atsiprašyti. Pats komikas sako, kad po šių skandalų tikėjosi, jog jo karjera nukentės ir teks stipriai paplušėti, kad susigrąžintų publikos pasitikėjimą, tačiau žmonės jo nesmerkė.

Per pastaruosius kelis dešimtmečius Jimmy Carr išgarsėjo dėl savo išskirtinai juodo humoro ir negailestingai žiaurių juokelių. Ir nors komiko veiksmai buvo vertinami skandalingai, jis išliko vienu populiariausiu Jungtinės Karalystės komiku – tikriausiai dėl savo gebėjimo sužavėti žmonės savo humoru ir pokštais.

Be savo neišsenkančių pokštų, komikas yra net kelių knygų autorius. 2021 metais išleistoje knygoje „Before & Laughter“ („Prieš ir juokas“) jis kalba ne tik apie savo kelią komiko karjeros link, bet ir duoda patarimus žmonėms, kaip ieškoti savo kelio ir išpildyti savo svajones.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: