Pateikiame šios savaitės „Nautilus“ laisvalaikio namų renginių tvarkaraštį bei organizatorių pateikiamus renginius aprašymus:

Balandžio 13 dieną, antradienį, 19 valandą. Boo Boo Davis (USA, blues)

Skirtingai nuo daugelio šiuolaikinių bliuzo grupių, Boo Boo ir jo grupė koncentruojasi į susigrojimą, pojūčius – svarbiausius bliuzo pagrindus. Joks bliuzas negali būti tikresnis nei šis.

Nuo 2008-ųjų groja tryse: Boo Boo, gitaristas bei būgnininkas. Jie išleido sėkmingą albumą „Name of the Game“. 2009 m. vasarą trio grojo daugelyje bliuzo ir džiazo festivalių visoje Europoje.

Bilietai: “Nautilus” ir bilietai.lt. Kaina – 25 Lt. (stovimi), 40, 50 ir 60 lt. (sėdima vieta)

Balandžio 15 dieną, ketvirtadienį, 19 valandą spektaklis „Vietų nėra“. Režisierius – Arvydas Lebeliūnas.

Šią amerikiečių autorės B. Mode pjesę galima vadinti „saldainiuku“ žiūrovams ir profesiniu iššūkiu aktoriui, kuriam tenka suvaidinti net 40 komiškų charakterių tam, kad pateiktų vieno, klientų atsiginti negalinčio restorano, darbo dieną.

Bilietai: „Nautilus“ ir Tiketa.lt. Kaina – 30 lt.

Balandžio 16 dieną, penktadienį, 20 valandą Leon Somov & Jazzu Live Show

Preciziškumas ir romantika – tai pirmieji žodžiai išsprūstantys iš lūpų, išgridus Leon Somov ir Jazzu. Kad ir kaip atrodytų nesuderinama, tačiau duetas skamba tobulai tiksliai. Jazzu spinduliuoja jaunatviška ekspresija ir emociniu maksimalizmu, kurį papildo konkretumas ir dermė sklindanti iš perfekcionisto Leono Somovo.

Bilietai: „Nautilus“ ir bilietai.lt. Kaina – 40, 30 ir 20 lt.

Balandžio 17 dieną, šeštadienį, 20 valandą Bob Marley Tribute

Dainų autorius, aranžuotojas, grupės „Togo“ iniciatorius ir įkūrėjas Plazi Hiloui yra kilęs iš Togo (Vakarų Afrika). Atvykęs į Lietuvą Plazi nusprendė išpildyti senai brandintą idėją, suburti Bob Marley Tribute projektą. Subūrė gabius Lietuvos muzikantus ir netrukus jau koncertavo Lietuvoje.

Plazi Hiloui – vokalas
Remigijus Rančys – klavišas
Paulius Volkovas – gitara
Laimonas Jančas – bosas
Mantas Augustaitis – būgnai

Bilietai: „Nautilus“ ir bilietai.lt. Kaina – 15 Lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: