instagram.com/heidiwilliams89 nuotr.

Žmogaus kūno galimybės yra beribės, o visos negandos besislepiančios mūsų širdyse – sunaikinamos. Atrodo tereikia tiek nedaug, tik atrasti savo mylimą sritį, kurioje galėtum išlieti visas savo idėjas ir susikaupusius jausmus. Ne kiekvienam tai pavyksta, tačiau Heidi Williams sako, jog atrado raktą į pilnavertišką gyvenimą ir savęs pažinimą.

Tapusi išprievartavimo auka, išgyvenusi depresiją ir apatiją, netgi bandžiusi nusižudyti, Heidi atrodo jėgų kovoti ir pradėti naują gyvenimo etapą. Moteris pamatė naujas galimybes, išsigelbėjimą maldoje ir jogos pratimuose: „Aš sugebėjau išgydyti savo sielą ir atrasti naujų galimybių savo sustabarėjusiame kūne. Dabar tai tapo mano specialybe, o savo patirtimi noriu pasidalinti su visais mano likimo žmonėmis, kurie blaškosi tarp pasirinkimų ir negali atrasti savo kelio.“

Siųsdama savo žinutę visam pasauliui moteris, žinoma, į pagalbą pasitelkia socialinius tinklus – ją galima pamatyti facebook.com ar intagram.com puslapiuose. Čia ji drąsiai demonstruoja savo kūno galimybes ir rašo „blog‘ą“, kuriame pasakoja savo jausmus, potyrius, dalinasi patarimais. Taip pat Heidi renka specialias grupes, moterims ir vyrams, kurie nori atrasti vidinę ramybę jogoje. Mergina sako, kad kiekvienas puolęs į neviltį žmogus gali atgimti ir pajusti gyvenimo skonį iš naujo.

Heidi prisipažįsta, jog daugelis moteriškų pareigų jai atrodo atgrasios. Todėl dažnai susilaukia kreivų aplinkinių žvilgsnių ar artimųjų priekaištų, kurie ją anksčiau slėgdavo ir gniuždydavo iki to laiko, kai ji atrado jogą. „Buvimas moterimi yra labai sunkus dalykas: tu turi gražiai atrodyti, elgtis kultūringai, elegantiškai, puoselėti šeimyninį gyvenimą, gimdyti vaikus ir jais džiaugtis, visuomet šypsotos ir vaidinti laimingą. Tačiau, visa tai man buvo taip tolima ir koktu, kad aš puoliau į depresiją ir nebegalėjau susitvarkyti su savo jausmais. Susilaukusi vaikelio, aš nebuvau laiminga, mane slėgė pogimdyvinė depresija. Tą laikotarpį aš prisimenu, kaip itin skaudų, nes tuomet aš negalėjau deramai mylėti ir rūpintis savo naujagimiu. O kur dar nesupratingi žmonių žvilgsniai ir visažinių mamų replikos…“

Tačiau visa tai pasikeitė kai Heidi atrado vidinę ramybę jogoje ir maldoje. Ji išmoko visų pirma pamilti save, savo jausmus ir mintis, o tai ją atvedė į visapusišką pasitikėjimą ir kitais asmenimis. Moteris teigia, jog tik perėjus per ugnį tu gali atrasti savyje vidinę ramybę. Tad visi tie kurie, blaškosi gyvenime tarp pasirinkimų, nelaimingų meilių, praradimų, sielvarto ar tiesiog nežinios – anksčiau ar vėliau ras savo kelią, tačiau to reikia siekti ir pasiryžti tvirtai kovoti už savo gerovę.

2

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

instagram.com/heidiwilliams89 nuotr.

Taip pat skaitykite: Vėžiu serganti ir plaukų netekusi paauglė savo pavyzdžiu įkvėpia pasaulį [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: