Organizatorių archyvo nuotr.

Išrinkti vaikams tinkamus drabužius ar avalynę, tėvams dažnai tampa tikru iššūkiu. Patys įvairiausi vaikų norai ir poreikiai renkantis drabužius ar batus verčia gerai pasukti galvą – juk daiktas turi ne tik patikti vaikui, tačiau ir būti patogus bei kokybiškas. Bene didžiausiu sunkumu dažnai tampa batų vaikams pirkimas, todėl pasidalinsime patarimais, kaip pasirinkti tinkamus batus ir į ką reikėtų atkreipti dėmesį.

Kaip pasirinkti tinkamą dydį?

Kaip ir batai mums, suaugusiems, taip ir batai vaikams turi būti tinkamo dydžio – nei per maži, nei per dideli. Perkant batus internetu kartais gali būti sudėtinga pasirinkti tinkamą dydį, todėl trumpai paaiškinsime, kaip tai padaryti teisingai. Norint tiksliai sužinoti vaiko pėdos dydį, Jums prireiks popieriaus lapo, tušinuko bei liniuotės.

Pastatykite vaiko pėdą ant lapo ir pažymėkite tašką už pėdos ir tašką prieš ilgiausią kojos pirštą. Taškus sujunkite tiesia linija ir išmatuokite jos ilgį. Taip sužinosite centimetrais išreikštą pėdos ilgį. Vis dėlto, specialistai pataria rinktis batus, kurie būtų bent 0,5 centimetro ilgesni. Kitas patarimas – aukščiau minėtu būdu išmatuoti abi kojas, o ne vieną, nes kartais, nors ir nežymiai, jų ilgis gali skirtis. Tokiu atveju vienai pėdai batai tiks idealiai, o kitai gali būti per maži ar dideli. Jeigu jų ilgiai skiriasi, batus rinkitės pagal didesnę pėdą.

Organizatorių archyvo nuotr.

Kadangi artėja šaltasis metų sezonas ir jau pradedame dairytis žieminių batų, patariame tokį pat pėdų matavimą atlikti su storesne kojine, kurią vaikas nešios žiemos sezono metu. Tokiu atveju būsite tikri, kad  įsigysite tinkamą batų porą ir nereikės sukti galvos dėl batų keitimo ar grąžinimo. Jeigu, vis dėlto, įsigijote batus, kurie vaikui yra per maži, juos per 30 dienų galite grąžinti į parduotuvę, atgauti pinigus ir įsigyti didesnį dydį.

Batai berniukams: į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Nors tiek mergaitėms, tiek berniukams išrinkti batus įprastai yra viena sudėtingesnių misijų, mažieji vaikinai dažnai yra žymiai aktyvesni ir judresni, todėl ir batai berniukams turėtų būtų šiek tiek kitokie. Tėvai, ieškodami batų berniukams, dažniausiai renkasi sportbačius, kadangi judėjimas su jais yra patogiausias ir traumų tikimybė yra žymiai mažesnė.

Perkant batus berniukams, tėvai raginami nesirinkti pačio pigiausio varianto. Labai dažnu atveju, brangesni vaikiški batai tarnauja ilgiau, o jų padas įprastai būna pagamintas iš specialios medžiagos, kuri prisitaiko prie vaiko pėdos. Tokie batai yra ypač patogūs ir nevargins vaiko kojų, todėl jis galės laisvai ir nevaržomai judėti. Be to, kokybiški batai leidžia taisyklingai formuotis pėdai ir sumažina įvairių traumų tikimybę. Platų batų berniukams asortimentą siūlo interneto parduotuvė Eavalyne.lt.

Čia kiekvienas tėvelis ar mamytė ras puikios ir aukštos kokybės batų, kurie atitiks visus vaikų pageidavimus bei tėvų reikalavimus.

Jeigu iš plataus batų vaikams pasirinkimo kitose parduotuvėse, vis dar nerandate tinkamo varianto, interneto parduotuvė Eavalyne.lt savo klientams siūlo rinktis iš 476 prekių ženklų, 50 000 produktų, taip pat teikia nemokamo pristatymo galimybę ir 30 dienų prekių grąžinimo garantiją. Platų ir kiekvieno norus atitiksiantį asortimentą galite rasti eavalyne.lt parduotuvėje.

Užsakymo Nr. KMC210197

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: