Mirusios šešerių savaičių amžiaus mergaitės, kuri taip ir nepaliko ligoninės, kurioje gimė, tėtis socialiniame tinkle Twitter paprašė nepažįstamų internautų nuotraukų koregavimo programomis pakeisti jo mirusios dukrelės nuotrauką, kadangi taip ir nepavyko įamžinti jos be medicininių vamzdelių.

Mergaitės, gimusios su daugybiniais sveikatos sutrikimais, ir jos tėčio istorija paveikė ir sujaudino daugybę žmonių. Štai kas nutiko toliau.

Sulaukęs daugybės palaikymo ir užuojautos, bei tikrai gražių vaiko nuotraukos pakeitimų mergaitės tėtis Nathanas Steffelis vienam iš prisidėjusių prie nuotraukos pokyčių žmonių komentare parašė: “Tai yra puiku. Parodžiau šią nuotrauką žmonai ir ji pravirko. Dėkui Jums labai.”

Vėliau viename komentare Nathanas teigė: “Aš nesiekiau viešumo, tiesiog norėjau gražios savo dukrelės nuotraukos. Mano žmona ir aš dėkingi daugybei žmonių skyrusių savo laiką ir pastangas šiam empatijos reikalaujančiam dalykui.”

Vienas iš po visą pasaulį pasklidusių prie šios istorijos prisidėjusių žmonių nusprendė pavaizduoti Sofiją angelėlio pavidalu danguje. Greičiausiai galime įsivaizduoti ją ten esant.

baby-1

baby-2

baby-3

baby-4

baby-5

baby-6

baby-7

baby-8

baby-9

baby-10

Taip pat skaitykite: Fotoserija „Cezaris“: nuo šiol į naujagimius žvelgsite kitaip (FOTO)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: