instagram.com/soulshine_industries nuotr.

Po Gegužės 24 dienos, Uvalde įvykusio masinio susišaudymo, į aną pasaulį negailestingai buvo pasiųsta 19 vaikų. Ginkluotas 18-metis užpuolikas pradėjo šaudyti Robb pagrindinėje mokykloje Uvalde. Karstus pagal užsakymą gaminanti įmonė „SoulShine Industries“ jautriai prisidėjo prie išėjimo į paskutinę kelionę Uvalde įvylusio masinio šaudymo aukoms. Trey Ganem yra šios įmonės direktorius. Įstaigos specializacija, yra karstai, nudažyti taip, kad atspindėtų mirusio asmens interesus ir asmenybę. Ganemas panaudojo savo kūrybinius įgūdžius ir parodė jautrumą, dirbdamas su aukų šeimos nariais Uvalde.

Ganemo pagalbos paprašė Teksaso laidojimo namų direktorių asociacija, kai per žudynes žuvo 21 žmogus, įskaitant 19 vaikų. „Keliauju padėti šeimoms šiuo tragišku metu“, – rašė jis „SoulShine Industries“ Facebook puslapyje. „Tai yra kažkas, su kuo jokia šeima neturėtų susidurti.“

Ganemas ir jo sūnus Billy, dirbantis kartu su juo, išliejo savo širdis darydami tai, ką galėjo padaryti geriausiai. Tačiau, tai buvo didelis logistinis iššūkis. Ganemui trūko vaikiško dydžio karstų, todėl jis buvo priverstas juos užsisakyti iš gamintojų Džordžijoje. Jie dirbo 20 valandų, kad užsakymas būtų paruoštas laiku. Krovinių gabenimo įmonė, taip važiavo daugiau nei dieną, kad pristatytų karstus į „SoulShine“ parduotuvę.

Karstai atkeliavo 2 valandą nakties. Ganemas ir Billy pradėjo dirbti kartu su keliolika savanorių, kurie padėjo dažyti, šlifuoti bei padengti vinilu karstų vidų. Ganemas panaudojo savo kūrybines žinias, kad kiekvienas vaiko karstelis atspindėtų aukų asmenybes, kurios buvo labai įvairios.

Eliahnos Torres, vienos iš jaunų aukų, dizaine, buvo naudojamas „TikTok“ platformos logotipas, nes ji dažnai naudodavosi šia programėle. Taip pat mergaitei patiko geltona neoninė spalva. Aukos mama prisimena mergaitės žodžius: „Ji man sakydavo, kad jai reikia klijų mokyklai, nes turėjo atlikti didelį projektą, o klijai bus naudojami gaminti vadinamą ,,slime“ tipo niekutį“, – pasakojo jos mama, Sandra Torres. „Ji varė mus iš proto naudodama „TikTok“.

Ganemo paslaugos gali siekti nuo 3400 dolerių iki 3800 dolerių, tačiau Uvalde masinio šaudymo aukų šeimoms – mokėti nereikėjo. Visa tai, buvo paaukotas laikas ir medžiagos. „SoulShine Industries“ mano, kad savo pastangomis, jie galėjo prisidėti prie pagalbos, šeimoms pagerbiant savo unikalius vaikus, kurie iš šio pasaulio išėjo per anksti.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: