Visame pasaulyje žinomas ir mylimas šnipas Džeimsas Bondas, taip pat žinomas kaip Agentas 007, yra vienas iš išskirtinių literatūros ir kino personažų. Jis buvo sukurtas anglų rašytojo Iano Flemingo 1953 m. romane ,,Kazino Royale”, kuris tapo didžiuliu tarptautiniu fenomenu. Džeimsas Bondas, yra mišrus personažas, kuris turi keletą savybių, dėl kurių ir tapo legendiniu. Jis yra patrauklus, drąsus ir žino, kaip elgtis įvairiose situacijose.

Be to, šis personažas turi išskirtinį skonį, yra ypač stilingas drabužių ir šnipinėjimo įrangos atžvilgiu. Jis slepia daugybę slaptų ginklų, įskaitant išmaniuosius telefonus, automobilius su įmontuotais ginklais ir daugelis kitų. Jis atlieka įvairias misijas visame pasaulyje, siekdamas apsaugoti pasaulį nuo piktadarių, teroristų ir nusikaltėlių.

Daugelis žmonių visame pasaulyje uždavė klausimą, kas bus kitas, legendinis 007? Nors nėra oficialaus žodžio, kuris aktorius tęs šį išskirtinį vaidmenį, tai nesutrukdė žmonėms internete pateikti geriausių savo pasirinkimų. Siekdamas išsiaiškinti, kaip kai kurie iš garsių aktorių galėtų atrodyti šiame vaidmenyje, fotografas Alperis Yesiltas panaudojo Al technologiją, sukurdamas kiekvieno aktoriaus kinematografinius portretus.

Žemiau pateikiama vaizdų serija, kurioje yra daugelis garsių aktorių, kurie gerai žinomi visame pasaulyje, pavyzdžiui Henry Cavill, kuris vaidino pagrindinius vaidmenis filmuose ,,Supermenas” ir ,,Raganius” bei Idris Elba iš ,,Liuteris”. Ir nors šių vyrų veidus atpažįstame kaip šaunias žvaigždes, Yesiltas naudoja Al technologiją, kad fotoshopo pagalba perkeltų juos į legendinį vaidmenį 007. Pamačius Cavillą ir Elbą, apsirengusiais tamsiais kostiumais su šalia pastatytu elegantišku automobiliu, akimirksniu atsiranda jausmas, kad juos matome potencialiame filme.

Henry Cavill

Tačiau pats Idrisas Elba norėjo vaidinti  Džeimsą Bondą, kol ,,tai tapo apie rasę”. Jis teigia, kad ilgą laiką jam tai buvo ,,super komplimentas”, kai buvo pasiūlyta suvaidinti Džeimsą Bondą, kol viskas nepasisuko kita linkme.

Neseniai paskelbtame pokalbyje, podcast’e ,,Smartless” Elba kreipėsi į daugybę kartų, kai jo buvo paklausta apie Danielio Craigo pakeitimą Džeimso Bondo filmų franšizėje.

Daugelis žmonių pasisakė už tai ,kad Elba būtų pirmasis juodaodis vyras Džeimsas Bondas, ir jis tai vertina kaip didžiulį komplimentą. ,,Mes visi esame aktoriai ir suprantame, kad šis vaidmuo yra vienas iš geidžiamiausių”, – sakė jis. ,,Tai tarsi būti seksualiu vyru”.

Idris Elba

Vis dėl to, nevisi palaikė žinomą aktorių. ,,Tie kurie nebuvo patenkinta šia idėja, padarė viską bjauriai ir atstumiančiai, nes tai tapo apie rasę”,- sakė Elba. ,,Tai tapo nesąmone ir aš gavau didžiulę naštą”,- teigė jis podcast’e.

Fotografas galimus kandidatus į pagrindinį Bondo vaidmenį pateikia nuotaikingose, šnipą primenančiose aplinkose.

Tom Hardy

Daugelis jų pozuoja su elegantiškais automobiliais, kurie primena tuos, kuriuos matome važiuojant 007.

James Norton

Šie portretai padeda žmonėms įsivaizduoti kaip keletas iš garsių aktorių galėtų atrodyti visame pasaulyje garsiame personaže.

Tom Hiddleston
Henry Golding
Taron Egerton
Lucien Laviscount
Richard Madden

Visi šie aktoriai aprengti formaliai, tamsiais juodais kostiumais, kaip tikrame Džeimso Bondo vaidmenyje.

Rege-Jean Page
Aaron Taylor-Johnson
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: