Organizatorių archyvo nuotr.

Viena populiariausių estetinių procedūrų šiuo metu yra lazerinė depiliacija. Daugelis žmonių šią procedūrą renkasi norėdami išvengti depiliacijos metu patiriamo skausmo, sumažinti įaugusių plaukelių skaičių ar tiesiog turėti itin švelnią odą. Turbūt kiekvienas bent kiek besidomėjęs šia procedūra spėjo pastebėti, kad dažniausiai sutinkami būtent aleksandrito bei diodiniai lazeriai. Kuo jie skiriasi vienas nuo kito? Ar tiesa, kad vienas palieka geresnį rezultatą nei kitas?

Reklaminiuose įrašuose ar straipsniuose dažnai matome afišuojamus aleksandrito lazerius. Kas jie ir kaip jie veikia? Aleksandrito lazeris gavo tokį pavadinimą, kadangi aparatas naudoja aleksandrito kristalą kaip lazerio energijos šaltinį. Jis sukuria 755 nm šviesos bangos ilgį. Tai pagrįsta technika, kuri leidžia įrenginiui skleisti stiprią lazerio energiją itin trumpais intervalais.

Veikimo principas: didelės energijos šviesos banga spinduliuojama ir paverčiama karščio energija, kuri pažeidžia pasirinktą zoną būtent tokiame gylyje, kokiame turėtų būti „įsikūrę“ žmogaus plauko folikulai. Dėl tokio veikimo gylio, aleksandritas geriausiai veikia šviesios odos ir tamsaus plauko savininkams, I – III fototipo žmonėms. Lazerio energija veikia plauko spalvą bei folikulą. Tokiu būdu plaukas laikui bėgant iškrenta. Sumažėja tikimybė ataugti, na o jei plaukas atauga, dažniausiai būna šviesus ir plonas.

Diodiniai lazeriai savo rezultatais ir komfortiškomis procedūromis užkariauja vis daugiau širdžių. MeDioStar diodinis lazeris turi išskirtinę technologiją, kuri suteikia 810/940nm šviesos energijos bangų ilgius, leidžia keisti energijos sklidimo gylį pagal poreikį ir turi šaldančiąją sistemą, kuri užtikrina saugią ir neskausmingą procedūrą visiems odos tipams. Lazeris rodo efektyvius rezultatus net I – VI fototipų žmonėms – taigi ši technologija saugi net ir visiškai tamsiai odai bet kuriuo metų laiku.

Organizatorių archyvo nuotr.

Asclepion MeDioStar Monolith įrenginys turi integruotą SmoothPulse funkciją. Ji suteikia galimybę stiprią energiją padalinti trumpais intervalais – taip užtikrinama gerokai mažesnė nudegimų ir kitų komplikacijų rizika, bei procedūros gerokai malonesnės klientui nei aleksandrito lazeriu.

Pačios procedūros esmė – negrįžtamai sunaikinti aktyvioje augimo fazėje esančius plauko svogūnėlius, taip užkertant kelią plauko ataugimui. Priešingai nei aleksandrito, diodiniai lazeriai skverbiasi giliau ir neveikia odoje esančio melanino, o paveikia tik paties plauko pigmentą. Natūralu, dėl šios priežasties ženkliai sumažinama tikimybė atsirasti odos spalvos pakitimams. Žinoma, tam kad komplikacijų riziką sumažintume iki 0, būtina laikytis ir specialisto rekomendacijų po vizito.

Tyrimai ir klientų atsiliepimai rodo, kad abiejų lazerių efektyvumas yra labai panašus. Vis dėlto, didesnė dalis žmonių renkasi diodinį lazerį dėl komforto, mažesnio skausmo procedūros metu bei itin minimalios pigmentacijos atsiradimo rizikos. Tad lazerinė depiliacija – išties kasdienį gyvenimą palengvinanti procedūra, tik prieš ją atliekant teks šiek tiek pasidomėti.

Užsakymo Nr. KMC210110

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: