Holivude mirga visame pasaulyje žinomų žmonių veidai, kuriuos bet kas lengvai aptažintų. Įžymybių veidų dėka, kurie yra išklijuoti visur pradedant žurnalų viršeliais, filmų plakatais, ir baigiant bulvariniais laikraščiais. Mes iš karto galima pastebėti, kuomet tam tikros detalės fotošopo genijaus Gesichtermikso sukurtuose portretuose yra ne tokios, kokios turėtų būti.

Tiesą sakant, juose vaizduojamos net ne pačios įžymybės – visos menininko fotografijos yra netikros, sukomponuotos iš dviejų skirtingų įžymybių veidų. Savo neįtikėtinais fotografijų manipuliacijos įgūdžiais Gesichtermiksas skaitmeniniu būdų „sujungia“ dvi nuotraukas į vieną, sukurdamas nepaprastai įtikinamus paveikslus.

Fotošopo sintezės rezultatai yra tokie subtilūs, kad žmonės yra priverčiami antrą kartą pažvelgti į šiuos paveikslus norint įžvelgti skirtumus. Pirmu žvilgsniu yra gan paprasta pastebėti vieno žmogaus veido bruožus, tačiau vėliau galima pastebėti ir antrojo žmogaus bruožus.

37

Christoph Waltz / Benedict Cumberbatch

Šis efektas yra akivaizdžiai aiškus vien pažvelgus į Kristoferio Waltz ir Benedikto Cumberbatch sujungtą paveikslą: Waltz‘o pašiepianti šypsena yra suderinta su Cumberbatch‘o žandikauliais ir nosimi. Priklausomai nuo to, kokiu kampu žiūrėsite į paveikslą, galite įžvelgti vieną žmogų labiau nei kitą, bet nenustokite žiūrėti! Jūs vis tiek įžvelgsite ir antrąjį veidą.

Šios nuotraukų manipuliacijos įrodo kokią galią gali turėti truputis redagavimo. Šie montavimai yra ir šiurpoki, ir įspūdingi, bei parodo žaismingą pagarbą labiausiai žinomoms asmenybėms pasaulyje.

21

Sean Penn / Leonardo DiCaprio

26

Ben Affleck / Daniel Day-Lewis

28

Emily Blunt / Christina Ricci

29

Robin Williams / Brendan Fraser

31

Natalie Portman / Scarlett Johansson

23

Charlie Sheen / Ashton Kutcher

33

Jennifer Lopez / Halle Berry

34

Ewan McGregor / Colin Firth

36

Robert de Niro / Kevin Spacey

22

Jennifer Lawrence / Claire Danes

24

Arnold Schwarzenegger / Sylvester Stallone

38

Steven Spielberg / Woody Allen

Taip pat skaitykite: Palyginkite kaip atrodė garsiausi superherojai „Tada ir dabar” [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: