© Casey Christopher nuotr.

Fotografai dažnai fotografuoja beglobius gyvūnus, tam kad padėtu jiems rasti mylinčias šeimas ar tam, kad atkreiptų dėmesį į žiaurų žmonių elgesį su gyvūnais. Fotografė Casey Christopher, savo fotografijų seriją paskyrė akloms, arba specialios priežiūros reikalaujančioms, katėms.

Nors Casey dažniau fotografuoja kačiukus, kad padėtų jiems rasti namus, daug kačių matomų fotografijose turi rimtų fizinių ir medicininių poreikių, o tai atgraso žmones, nuo tokių kačių prižiūrėjimo ir laikymo namuose. Laimei, „Milo‘s Sanctuary“ išgelbėtoms katėms suteikia begalinę meilę ir priežiūrą. Christopher‘s fotografijos taip pat prisideda prie pagalbos katėms rasti namus.

Christopher, taip pat ir gyvūnų prieglaudos savanorė, rašo: „Milo‘s Sanctuary“ bei „Special Needs Cat Rescue, Inc.“ yra pelno nesiekiančios organizacijos, kurios mano jog visos katės nusipelno antrojo šanso, ypač tos, kurios turi fizinių trūkumų, yra senos, ligotos ar patyrusios sužalojimų. Visoms joms reikia meilės ir supratimo.“ Tiesa, juk kiekvieno kačiuko deformuotas veidas gali papasakoti skaudžia istoriją, kurią yra verta žinoti. Viena katė, vardu Daisy, buvo išgelbėta 2010m. rugsėjį iš prieglaudos kurioje buvo 200 kačių ir 100 šunų, o jų šeimininkas buvo sulaikytas. Pasak „Milo‘s Sanctuary“ internetinio puslapio, „Milo‘s“ darbuotojai „tiesiogine prasme į prieglaudą atėjo tą akimirką, kai ją buvo ruošiamasi užmigdyti. Jos tuometiniai prižiūrėtojai ją laikė eutanazijos palatoje ir jau norėjo suleisti jai mirtiną injekciją. Ji buvo tokia ligota, kad jos prižiūrėtojai nebeturėjo vilties, jog ji išgyvens. „Milo‘s“ su džiaugsmu pasiėmė katę į savo prieglaudą.“ Kito katino, Sero Thomas Trueheart, pusė snukučio, kartu su dešiniąją akimi, buvo nudegęs nuo sąmoningai ant jo pilamos rūgšties. Po daugybės operacijų, jis sveiksta kartu su  „Milo‘s Lifetime Care“  programa. Įsimylėjusi Serą Thomą, fotografė Christopher „GoFundMe“ puslapyje atidarė savo fondą, kuriame kaupiami pinigai sumokėti didelėms sąskaitoms už katino gydymą.
blindcats0

„GoFundMe“ puslapyje Christopher rašo: „Šiam katinui nutiko kažkas baisaus, bet tai nesustabdė jo noro jaustis laimingu katinu. Jis žmonėse mato tik gera. Parodykime jam, kad pasaulis yra geras ir kad jis yra labai mylimas.“ Fotografijų serija neapsiriboja tik Thomas nuotraukomis. Visos fotografuojamos katės nusipelno tokios pačios meilės. Žemiau yra visos Christopher kačių fotografijos, o kaip padėti šiems mieliems kačiukams, galite sužinoti „Milo‘s Sanctuary“ puslapyje.

blindcats3

blindcats4

blindcats5

blindcats6

blindcats7

blindcats8

blindcats9

blindcats10

blindcats12

© Casey Christopher nuotr.

Taip pat skaitykite: Bengalijos tigras mirtinai sudraskęs savo prižiūrėtoją nebus nužudytas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: