@iMDRW archyvo nuotr.

Karantino metu, visi esame priversti didžiąją laiko dalį praleisti namie. Tačiau tokie gyvenimo pokyčiai ypač palankūs augintiniams, kurie džiaugiasi namų nepaliekančių šeimininkų kompanija. O kodėl gi šio laiko nepaskyrus savo naminių gyvūnėlių, kurie neretai šeimose tampa pilnaverčiais nariais, gerove?

Panašios mintys aplankė ir Kennedi bei jos mamą Dianą, kurios nusprendė karantino metu atnaujinti laisvą jų namuose esantį kambarį. Kovo pabaigoje savo „Twitter“ paskyroje Diana pasidalijo nuotrauka, kurią lydėjo toks prierašas: „Ketinau prisėlinti ir pažvelgti, kaip Kennedi sekasi atnaujinti savo žaidimų/laisvą kambarį, bet Ginger ir Fergie (jų šunys, red. past.) ėjo sargybą laiptų viršuje.“ Kennedi laisvą laiką ketino išnaudoti pagal savo norus laisvą kambarį paversti savo žaidimų kampeliu. Didžiausi pokyčiai turėjo būti kiliminės dangos pakeitimas…

Po mėnesio ji pradėjo dalintis kambario pokyčius žyminčiomis nuotraukomis „prieš“ ir „po“. Dianai nusprendus, kad kambaryje puikiai derėtų jauki vietelė prie lango, kur būtų galima patogiai įsitaisyti, savo sprendimą ji įgyvendino pati pastatydama suolą su dviem įmontuotais nameliais šunims.

Paskelbtos proceso nuotraukos sulaukė daugybės teigiamų atsiliepimų ir žmonių palaikymo, o į jiems kilusius klausimus dėl kai kurių kambario renovacijos detalių pati Diana atsakinėjo negailėdama papildomų nuotraukų ir išsamių paaiškinimų. Savo naujaisiais namais buvo patenkinti ir Ginger su Fergie.

Iki smulkmenų apgalvotas ir savo rankomis įgyvendintas projektas nudžiugino tiek pačias Dianą bei Kennedi, tiek ir kitus „Twitter“ vartotojus, o visas renovacijos projektas užtruko viso labo 15 dienų.

Taip pat skaitykite: 10 dalykų kurie būtini įsigijus naują augintinį

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: