Klipo "Ich hasse Kinder" kadras

Balandžio 24 d. „Till Lindemann“ „YouTube“ kanale pasirodė beveik tris minutes trunkantis klipas, kuriame Tillas Lindemannas dainuoja dainą „Lubimiy gorod“ (liet. mylimas miestas) rusiškai. Sovietinę dainą Nikita Bogoslovsky parašė Jevgenijaus Dolmatovskio žodžiais, prieškaryje, 1939 m. „Lubimiy gorod“ be jokių abejonių gali būti priskirtas XX a. Sovietų Sąjungos ir Rusijos aukso kultūros fondui. Išleidęs šią dainą Till Lindemann socialiniuose tinkluose pasidalino laikmačiu, kurio tiksėjimo laikas buvo nustatytas iki birželio 1 d. Taigi, šiandien muzikantas išleido dar vieną dainą, pavadinimu „Ich hasse Kinder“ (liet. nekenčiu vaikų).

Rammstein“ lyderis Tillas Lindemannas išleido „Ich Hasse Kinder“ vaizdo įrašą. Daina buvo sukurta kartu su Sky Van Hoffu, kuris kartu su „Rammstein“ dirbo jų albume „Untitled“, o vaizdo įrašą režisavo Serghey Gray, dirbęs prie naujausio Lindemann filmo „Live In Moscow“. Šis vaizdo įrašas yra tarsi keršto fantazija ir buvo nufilmuotas Maskvoje. Jame vokalistas vaizduojamas kaip kažkokios mokyklos vadovas. Klipe taip pat matomi jauni pionieriai, patyčios, sprogimas ir kraujuojančios Rusijos revoliucionieriaus ir politinio mąstytojo Vladimiro Lenino akys, kirviu nukirstos kūno dalys. Nepaisant grubaus dainos pavadinimo, vaikai, žinoma, nėra smurto dalis.

A. Borovikovui skiriama 2,5 metų kalėjimo už Rammstein muzikinio klipo bendrinimą

2014 m. A. Borovikovas savo VK puslapyje pasidalijo Rammstein dainos „Pussy“ muzikiniu vaizdo įrašu. Šių metų balandžio 29 d. jis buvo nuteistas 2,5 metų kalėti už „pornografijos platinimą“. Borovikovo pasidalintas muzikinis vaizdo įrašas valdžios atstovus pasiekė prieš pusmetį, kai policijos pagalbos savanoris pranešė policijai. Buvo įtarimų, kad savanoris buvo įdarbintas kaip provokatorius agentas, padėjęs sufabrikuoti bylą. Prokuratūra teigė, kad vaizdo įrašą matė „ne mažiau kaip du žmonės“, ir nurodė klipui atlikti „seksologinę ir kultūrinę ekspertizę“.

Vokietijos roko grupės “Rammstein” gitaristas Richardas Kruspe išreiškė paramą buvusiam įkalinto Rusijos opozicijos politiko Aleksejaus Navalno bendražygiui, kuris buvo nuteistas kalėti už tai, kad 2014 m. internete pasidalijo grupės vaizdo įrašu. Balandžio 29 d. vėlai vakare socialiniame tinkle „Instagram“ A. Kruspe parašė, kad jam žinoma apie Andrejaus Borovikovo iš Rusijos šiaurės vakarų miesto Archangelsko bylą, kuris anksčiau tą pačią dieną buvo nuteistas kalėti 2,5 metų už tai, kad populiariame Rusijos socialiniame tinkle „Vkontakte“, panašiame į „Facebook“, bendrino grupės „Rammstein“ dainos „Pussy“ vaizdo klipą. „Labai apgailestauju, kad Borovikovas už tai buvo nuteistas kalėti. Šios bausmės griežtumas šokiruoja. Grupė „Rammstein“ visada pasisakė už laisvę, kaip garantuotą pagrindinę visų žmonių teisę“, – sakoma Kruspe’s pareiškime „Instagram“ tinkle.

Organizacija „Amnesty International“ teigė, kad Borovikovas – buvęs A. Navalno regioninio štabo Archangelske koordinatorius – buvo „nubaustas tik už savo aktyvumą, o ne muzikinį skonį“.

Ar galima Till Lindemann lyginti su Gehrardu Šrioderiu?

Nepaisant pastarųjų dienų įvykių, T. Lindemann vis tiek savo kūriniuose itin aktyviai eksplotuoja Rusijos temą, nekritikuodamas dabartinio režimo, nekeldamas klausimo dėl neteisėtai įkalinto savo muzikos fano. Kyla klausimas, ar muzikantas, kaip ir buvęs Vokietijos kancleris nepasiduoda Rusiją užgrobusio uzurpatoriaus valdžios įtakai?

Taip pat skaitykite: Tamsus Lady Gagos gyvenimo tarpsnis: išprievartauta 19 m., pastojo ir kentėjo nuo psichozinių priepuolių

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: