Nyakim Gatwetch

Nyakim Gatwetch, 24 metų modelis iš Pietų Sudano moko visuomenę nebijoti tamsos. Savo tamsiai pigmentuota oda ir stipriu ryžtu, ji griauna įprastinius grožio etalonus ir skatina kitus tai daryti. Modelis jau spėjo įgyti ,,Tamsos karalienės“ pravardę.

Populiarėjanti mergina visai nesigėdija savo tamsios odos, nes mano, kad pasaulis yra gana supratingas. ,,Mano šokoladas yra elegantiškas… taigi aš atstovauju tikrų karių tautą“ – savo socialiniame tinkle ,,Instagram“ mergina apibūdina vieną iš savo nuotraukų, kuri surinko daugiau negu 10 tūkstančių ,,patinka“.

Daugelis žmonių iš Pietų Sudano yra tamsios odos. Nepaisant sekinančio, du dešimtmečius trukusio pilietinio karo, Pietų Sudano gyventojai ryžtingai siekia savo tikslų ir kopia karjeros laiptais tiek krepšinyje, modelių industrijoje, tiek moksle.

Nyakim Gatwech 2

Kartą važiuojant Uber taxi, vairuotojas, pamatęs ją, pasiūlė išsibaltinti savo visą odą, kad taptų patrauklesnė ir gražesnė. Tačiau mergina į šį kandų pasiūlymą atsakė tik nusijuokdama.

,,Aš didžiuojuosi būdama iš juodų – juodžiausia. Aš didžiuojuosi, kad esu iš Pietų Sudano. Aš didžiuojuosi, kad esu apdovanota savo tamsia odos spalva. Jokios kitos odos spalvos aš nenoriu, nei truputį šviesesnės ar tamsesnės“ – sakė mergina savo ,,Instagram“ socialinėje erdvėje.

Nyakim Gatwetch 3

Ji įkvepia žmones mylėti savo odą ir nejausti spaudimo, kad atitiktų visuomenės nustatytus grožio standartus. ,, Mes visi esame savotiškai gražūs, nesvarbu kokia odos spalva mus apdovanojo Dievas. Tai kodėl tamsi turėtų būti bloga? Mylėkit save už tai, kokie esat, ir pasaulis jus pamils! Būti gražiu ir išore ir vidumi – tam mes čia ir esame“ – įkvepiančią kalbą rėžė modelis po viena iš savo ,,Instagram“ socialinio tinklo nuotraukų.

Nyakim Gatwetch 4

Nyakim Gatwetch 5

Nyakim Gatwetch 7

Nyakim Gatwetch 8

Nyakim Gatwetch 9

Nyakim Gatwetch 11

Nyakim Gatwetch 12

Nyakim Gatwetch 14

Nyakim Gatwetch 17

Nyakim Gatwetch 18

Nyakim Gatwetch 21

Nyakim Gatwetch 20

Taip pat skaitykite: Juodaodė atkurdama mados fotosesijas siekia, kad būtų išgirstas pareiškimas apie grožio įvairovę

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: