Organizatorių archyvo nuotr.

Profesionalius sportininkus esame įpratę matyti aikštelėse, stadionuose ar savo sporto erdvėse (savotiškoje darbovietėje). Tačiau daug kas net nepagalvoja, kad kiekvienas iš šių atletų turi nuosavą laisvalaikį, kuriuo mėgsta kažką veikti. Sportininkai – varžytis mėgstantys žmonės, todėl laisvu laiku jie dažnai varžosi, juos taip pat domina ir lažybos – uniclub.lt bei kitos sporto šakos. Tad, jeigu jums būtų įdomu sužinoti apie profesionalių atletų laisvalaikio pomėgius – nerkime į įdomybes!

Golfas

Dėl tam tikrų priežasčių golfą mėgsta, ko gero beveik visų sporto šakų atstovai. Krepšininkai iš NBA, beisbolininkai iš MLB, futbolininkai iš Europos bei JAV esančios amerikietiško futbolo lygos NFL, o taip pat ir nemaža dalis F1 vairuotojų (pvz. C.Sainz Jr., C.Leclerc, F.Alonso ir kiti dažnai pastebimi golfo aikštynuose. Šį žaidimą beveik vienareikšmiškai visi sportininkai mėgsta ir renkasi žaisti dėl to, kad gali būti atvirame ore bei pabėgti nuo savo įprastos rutinos. Tarp varžybų ir tarpsezoniu labai nemaža dalis dabartinių ir praeityje profesionalių sportininkų vyksta į aikštynus, kur mėgaujasi žaidimu ant žalios vejos.

Tarp NBA žaidėjų populiarėja vyndarystė

Ko gero pirmasis į šią rinką žengė šešis kartus visų žvaigždžių rungtynėse dalyvavęs sunkusis krašto puolėjas A.Stoudemire. Jo pėdomis pasekė Miami “Heat” legenda – D.Wade, snaiperis Ch.Frye ir vienas geriausių lygos atakuojančių gynėjų iš Portlendo “Trail Blazers” – CJ Mccollum. Šie vyrukai įsigijo vynuogynus su vyno gamybos cechais ir vysto savo prekės ženklą bei intensyviai gilina savo žinias, kalba apie tai per socialinius tinklus.

Žaidimas kortomis

Daugiausiai ši pramoga populiari tarp JAV sporto šakų atstovų – NBA krepšininkų, MLB beisbolininkų ir NFL amerikietiško futbolo žaidėjų bei tarp NHL ledo ritulininkų. Kuomet komandos turi skraidyti tūkstančius kilometrų per JAV ir Kanadą, lėktuvuose gali būti tikrai nuobodu. Tad tam, kad nenuslūgtų azartas bei noras konkuruoti, vyrukai žaidžia kortomis, dažniausiai – pokerį arba blekdžeką. Tiesa, nesvetimi ir patys įvairiausi stalo žaidimai. Kokie yra patys populiariausi galite sužinoti interneto svetainėje d6.lt.

Labdara bei savanoriškos veiklos

Lietuvoje geriausiai žinome Rimanto Kaukėno paramos fondą. Galima sakyti, kad po to, kai baigė profesionalaus krepšininko karjerą, atakuojantis gynėjas tapo vienu žinomiausių labdaros organizacijos atstovų Lietuvoje. Užsienyje yra L.James’as, kuris įsteigė savo vardo akademiją – “I Promise School”. Tokia veikla – gera pasauliui ir atletų karmai.

Prabangių dalykų kolekcionavimas

Vienas iš geriausių planetos futbolininkų C.Ronaldo turi įspūdingą automobilių kolekciją. Joje ir Lamborghini, ir Bugatti, tad bendra kolekcijos vertė, skaičiuojama, siekia virš 10 milijonų eurų. Šveicarų tenisininkas R.Federeris kolekcionuoja prabangius laikrodžius (tiesa, berods jį remia “Rolex”, tad kolekcionuoti – lengviau), o M.Jordanas turi įspūdingą cigarų kolekciją. Šis hobis nieko nestebina, nes beveik visi, išskirtinai turtingi žmonės nori ir mėgsta kolekcinius daiktus.

Apibendrinimas

Taigi, kaip sužinojome, mūsų mėgstamų atletų laisvalaikio pramogos apima tokias veiklas kaip golfas, žaidimai kortomis, apsilankymai Uniclub, prabangių daiktų kolekcionavimas ir net labdaringa veikla. Apie kiekvieno sportininko užsiėmimus laisvalaikį patogu sužinoti skaitant žiniasklaidą arba sekant jų profilius per socialinę mediją. Tikimės, kad straipsnis buvo informatyvus ir naudingas bei galbūt sužinojote kažką, apie ką iki šiol neteko girdėti.

Partnerių turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: