Elle G archyvo nuotr.

Gegužės 30-osios vakarą trečiąjį sezoną pradės tradiciškai prie kino teatro „Romuva“ įsikūrsiantis nemokamų koncertų ciklas „Romuvos  pasažas“.

Dvejus metus vasaros ketvirtadieniais būręs alternatyviosios muzikos mėgėjus, ciklas grįžta su nauja jėga ir vasarą surengs dar septynis nemokamus koncertus.

Nemokamų renginių ciklą atidarys 3-8 dešimtmečio pasaulio gramofonuose ir patefonuose traškėjusias melodijas, rekonstruojantis ir savaip atliekantis duetas.„Elle G“. Po slapyvardžiu slepiasi dvi užburiančių nuoširdumu spindinčios merginos Elena ir Giedrė. Vaiskios raudonos lūpos, iš mamų ir močiučių spintų pasiskolintos romantiškos suknelės ir koketiški praėjusio amžiaus dešimtmečio dainų tekstai, akomponuojami ukulelės ir mielų muzikinių niekučių – tai merginų duetas „Elle G“. „Ši muzika pati mus pasirinko. Mes ją visada mėgdavome, klausydavome ir ja dalindavomės. Taip pat labai mėgstame senus filmus, vintažinius rūbus. Nieko nereikėjo toli ieškoti, viskas jau buvo mumyse.“ – sako merginos.

Renginiai vyks ketvirtadieniais  20:30 val. prie kino teatro „Romuva“. Esant blogam orui, koncertai persikels į kino teatrą.

Gegužės-birželio programa

05 30 Elle G
06 06 Darius Žvirblis ir Michailas Denisenko (ex Atika) ir Renata Novo
06 13 Grupė ARBATA
06 20 BALTASIS KIRAS ir The Orange Tree (Lenkija)

 Visi renginiai nemokami.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: