Vyriškos odinės pirštinės
Lapareja archyvo nuotr.

Kai už lango pradeda darytis vėsu – laikas pradėti galvoti apie lauko aprangą, kuri Jums padės jaustis šiltai, maloniai, tuo pačiu išvengti nemalonaus peršalimo ir džiaugtis stiliumi, kuris džiugins ne tik Jus pačiu, tačiau ir kitus. Lapareja pirštinės – nuostabus būdas džiaugtis fantastiško grožio pirštinėmis tuomet, kai už lango yra labai šalta bei dargana. Kadangi šis pirštinių tiekėjas siūlo labai daug galimybių – kiekvienas gali rasti tai, kas jam labiausiai tinka ir kas leidžia ateinančios žiemos laukti su dideliu entuziazmu.

Jūsų dėmesiui – 2019-ųjų tendencijos, kurios leis džiaugtis fantastiško grožio pirštinėmis, kurios nustebina savo išskirtinumu. Kuo daugiau žinosite – tuo stilingiau pavyks atrodyti, tad rinkitės kokybę, kuri Jus nustebins.

  1. Pirmiausia siūlome kuo drąsiau žiūrėti į ryškius drabužius. Apskritai, šiais metais, kurie jau ne už kalnų, reikia būti kuo drąsesniais, tad tuo pačiu siūlome įvertinti ir ryškesnes pirštines, kurios gali būti pats svarbiausias Jūsų stiliaus akcentas. Lapareja pirštinės yra labai įvairios, tad tai suteikia galimybę kiekvienam rasti tokias rankų apsaugas, kokios labiausiai tinka. Svarbiausia, kad ryškios pirštinės tikrai gali būti svarbiausias akcentas. Juk dažnas mėgstame žiemą dėvėti kuo tamsesnius drabužius. Tokiu atveju ryškus akcentas gali kardinaliai pakeisti esamą visumą. Rinkitės tai ir džiaukitės puikia kokybe, kuri jus nudžiugins.
  2. Žinoma, tuo pačiu reikia rinktis patogumą, kadangi kad ir koks stilius tuo metu dominuoja, tačiau svarbiausia rasti aprangą, kuri leis Jums puikiai jaustis. Šiuo atveju pirštinės turi būti malonios odai ir tuo pačiu prigludusios nuteikti ypač maloniai. Kadangi pirštinių pasirinkimas labai platus – tikslingos paieškos gali garantuoti ir našius rezultatus. Drąsiai lyginkite galimybes, derinkite jas ir tokiu atveju galite jaustis ramus, kad rasite tai, kas Jums labiausiai tinka. Nuo tokių pirštinių, kurios yra gana netradicinės ir tai gali kiek apsunkinti iki labai klasikinių, kurios puikiai derės, leis nuostabiai atrodyti ir tuo pačiu džiaugtis bei džiuginti kitus.
  3. Ateinantį sezoną renkamės ne tik ryškumą, tačiau tuo pačiu ir žaismingumą. Net ir greta klasikinės aprangos labai puikiai derės ryškūs akcentai, kurie trauks akis ir kurie gali atrodyti labai vaikiški. Tokias pirštines turėtų rinktis ne tik moterys tačiau ir vyrai, kurie kasdienybėje ieško vaikiškumo, kurį turime kiekvienas iš mūsų. Prekybos vietos Laparėja pasiūla plati, tad ieškokite, derinkite ir atradę džiaukitės kokybe.
  4. Nors daugeliui atrodo, kad pirštuotos pirštinės yra kur kas patogesnis pasirinkimas, tačiau siūlome nepamiršti, kad kumštinės ateinantį sezoną bus pats patraukliausias topas. Siūlome jas rinktis, kadangi su tokiomis ne tik pavyks atrodyti labai puikiai, tačiau džiaugtis ir funkcionalumu. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad pirštuotos leidžia maloniai sugniaužti kumštuką šiltoje terpėje.
  5. Svarbiausia pirštines derinasi prie viso stiliaus, tad šiuo atveju reikia ieškoti ne tik konkrečiam sezonui tinkamos aprangos, tačiau tokios rankų apsaugos, kuri derėtų būtent prie jūsų kuriamo stiliaus. Žinoma, kartais pirštinės gali būti ryškiausias akcentas, kuris labiausiai patraukia dėmesį. Tačiau ir šiuo atveju derinimas, bent jau minimalus, turi būti. Tik tokiu atveju pavyks palaikyti sistemingą stiliaus sintezę.
  6. Nepamirškite, kad vyriškos odinės pirštinės niekada neišeis iš mados, nes tai klasika!

Domėtis tendencijomis visada yra naudinga. Tačiau visada svarbiausia dėvėti tokius drabužius su kuriais Jums pavyktų pačiai jaustis puikiai. O pirštinės tikrai ne tokia paprasta smulkmena kaip gali atrodyti. Svarbiausia yra jų vientisumas, sistemingas derinimas bei galimybė, kurios leis kiekvienam džiaugtis nuostabiu stiliumi bei puikia jausena.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: