© Vilmanto Ramono nuotr. / KaunoZinios.lt

Kauno “Žalgirio” areną valdančios bendrovės Kauno arena direktorė Angelė Dementavičiūtė praėjusį ketvirtadienį pasitraukė iš pareigų.

“Tai buvo mano asmeninis sprendimas, kurį priėmiau dėl pastaruoju metu viešoje erdvėje man eskaluojamų kaltinimų tariamais ryšiais su buvusiu Ūkio banko savininku Vladimiru Romanovu, su kuriuo aš nuo vasario mėnesio neturiu jokių kontaktų ir nesu jokia jo verslo partnerė”, – BNSsakė A.Dementavčiūtė.

Anot jos, naujuoju Kauno arenos direktoriumi tapo Paulius Motiejūnas, kuris taip pat vadovauja vienintelei bendrovės akcininkei viešajai įstaigai Kauno “Žalgirio” rėmėjas, valdančiai ir Kauno “Žalgirio” krepšinio klubą.

A.Dementavičiūtė Kauno “Žalgirio” arenai vadovavo nuo jos atidarymo 2011-ųjų rugpjūtį.

Kauno arena įkurta Kauno “Žalgirio” arenos valdymui pagal Kauno miesto savivaldybės ir konsorciumo, kurį sudarė “Kauno Žalgirio rėmėjas” bei bankrutuojanti asociacija Kauno futbolo ir beisbolo klubas, 2010-ųjų pradžioje pasirašytą koncesijos sutartį. Pagal ją Kauno arena 25 metus turi teisę naudoti ir prižiūrėti arenos pastatą, kuris yra Kauno savivaldybės nuosavybe, o savivaldybė kasmet bendrovei moka 2,5 mln. litų (be PVM) koncesijos mokestį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: