Verslo pasaulyje ypač vertinama kūrybinga, sumani, nuolat naujų idėjų turinti asmenybė. Tačiau ne visada šiomis savybėmis pasižymintys jauni žmonės yra pastebėti ir išgirsti.

Jau trečius metus iš eilės organizuojamas projektas „BEST Sprendimai“ kviečia Lietuvos įmones, institucijas ir studentus kartu spręsti verslo problemas. Šiais metais „BEST Sprendimų“ organizatoriai ir įmonės Tau ir Tavo komandai meta dar didesnį iššūkį! Projekte dalyvaus ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos, Estijos, Lenkijos bei Rusijos studentai (renginys vyks anglų kalba), taigi turi galimybę parodyti koks sumanus, gudrus ir protingas yra Lietuvos studentas – TU!

„Kasmet įvedame naujovių, todėl nauji iššūkiai laukia ne tik tų, kurie šiame renginyje dalyvaus pirmą kartą. Projekto esmė išlieka ta pati – įmonės teikia užduotį, iškelia problemą, o studentai, dirbdami komandomis, pateikia, jų manymu,  geriausius, efektyviausius  ir išradingiausius sprendimus,“ – pasakoja BEST Kaunas prezidentė Lina Liutkutė. KTU studentų organizacijos atstovė pabrėžia, kad „šie „BEST Sprendimai“ suteikia unikalią galimybę sprendimus ir naujas idėjas gauti ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio studentų. Taip pat įdomu bus pamatyti kaip įvairių šalių studentai dirba kartu ir kuo skiriasi jų idėjos. Ypatingai džiaugiamės, kad šiemet „BEST Sprendimuose“ dalyvauja ne tik studentai bei verslas, bet ir Kauno miesto savivaldybė. “

Tikriausiai niekas neprieštaraus, kad geriausios ir genialiausios mintys kyla spontaniškai, netikėtai, todėl šiais metais pateiktai užduočiai atlikti bus skirta ne savaitė, o kelios valandos! Esi pakankamai drąsus priimti šitą iššūkį? Turi bendraminčių, kurie kaip ir Tu trokšta savo idėjomis pasidalinti su kitais? Tiki savo ir komandos sėkme? Jūsų moto – ne tik dalyvauti, bet ir nugalėti? „BEST Sprendimai 3_international“ laukia TAVĘS!

Taigi, registruok savo komandą (4-5 žmonės) iki spalio 14 dienos ir tapk BEST sprendimo autoriumi! Daugiau informacijos ir dalyvių registracija.

Geriausių komandų laukia prizai ir siurprizai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: