Organizatorių archyvo nuotr.

Kaklo papuošalas – tai moterų mėgstama stiliaus detalė. Vėrinys pabrėš moters išskirtinumą, eleganciją ir, svarbiausia, suteiks išskirtinio jaunatviško žaismingumo. Net ir paprasčiausią įvaizdį kaklo papuošalai gali paversti itin stilingu derinu.

Oh-ye.com internetinėje parduotuvėje galima rasti išskirtinių rankų darbo kaklo papuošalų. Pasipuošusi tokiu išskirtiniu papuošalu tikrai neliksite nepastebėta. „Oh-ye“ prekinio ženklo įkūrėja Aistė Kairytė teigia, kad jos kuriami papuošalai moterims pabrėžia moteriškumą ir suteikia įvaizdžiui ypatingą „prieskonį“. Papuošalų kūrėja atskleidžia, kaip kilo idėja tokius papuošalus kurti ir kaip geriausia juos derinti.

Drugys – moteriškumo simbolis

„Oh-ye“ prekinio ženklo papuošalai moterims iš kitų išsiskiria ryškiomis spalvomis, dydžiu ir ekstravagantiškumu. Kaip teigia papuošalų kūrėja Aistė Kairytė, šių metų jos kaklo papuošalų kolekcijoje dominuoja drugys.

Organizatorių archyvo nuotr.

Mano kūryboje drugys atkeliavo dėl savo lengvumo, laisvumo, spalvų harmonijos. Visa tai atspindi moters harmoniją, pabrėžia moterišką sampratą. Tai tarsi moteriškumo trapumo simbolis“, – apie kūrybos idėją pasakoja moteris.

Nors drugys ir simbolizuoja vasarą, tačiau puikiai tiks ir šaltuoju sezonu. Ryškūs papuošalai derės prie tamsių spalvų ir pagyvins visą stilių.

Organizatorių archyvo nuotr.

„Šie papuošalai, puošiantys moters krūtinę, neleis būti nepastebėtai. Tai tiesiai į akis krentantis aksesuaras ir tikriausiai vienas iš moteriškiausių papuošalų, kuris prideda „prieskonio“ visam įvaizdžiui“, – sako „Oh-ye“ prekinio ženklo įkūrėja Aistė Kairytė.

Kaklo papuošalas išskirtinai jums

Oh-ye“ prekinio ženklo papuošalai – rankų darbo. Kiekviena ir pati mažiausia detalė yra siuvinėta rankomis, papuošalai moterims neturi nei vienos klijuotos detalės, todėl išlaiko ilgaamžiškumą. Kita kaklo papuošalo pusė yra iš blizgios odos. Vėrinio juosta yra iš šimtaprocentinio šilko.

Juostos papuošalams parienkamos pagal drugio spalvas. Papuošalų detalės yra labai įvairios: pradedant žvyneliais, natūraliais akmenėliais ir baigiant kristalais, kurie spinduliuoja ir žaidžia saulės spinduliuose.

Organizatorių archyvo nuotr.

Oh-ye.com internetinėje parduotuvėje rasite įvairių spalvų kaklo papuošalų. Taip pat klientai visada turite galimybę susikurti savo norimą kaklo papuošalą – drugelį. Aš pati labai vertinu išskirtinumą, todėl toks kaklo papuošalas tikrai bus vienetinis. Jūs būsite vienintelė, kurios įvaizdį puoš šis drugys“, – apie papuošalų išskirtinumą pasakoja Aistė Kairytė.

Kaip derinti?

Jei nemėgstate auskarų ar kitų aksesuarų, bet norite suteikti savo deriniui gyvumo –masyvus kaklo papuošalas tinkamiausias variantas. Puošiantis masyviu vėriniu, reikia vengti didelių auskarų – jie retai derės tarpusavyje. Didelis kaklo papuošalas tinka tada, kai visa kita neapkrauta įvairiomis detalėmis – tuomet jis tampa pagrindiniu įvaizdžio akcentu.

Organizatorių archyvo nuotr.

Papuošalų kūrėja Aistė Kairytė, masyvius papuošalus siūlo derinti prie paprastos aprangos, kad išskirtinis ir ekstravagantiškas papuošalas derėtų, o jūsų apranga neatrodytų per daug iššaukianti.

Mano mėgstamiausias šio vėrinio derinys – aptemtas golfas ir pasirinktinai priderintas drugio papuošalas“, – patarimais dalinasi moteris.

Užsakymo Nr. KMC210157

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: