(c) organizatorių archyvo nuotr.

Liepos 10 dieną, šeštadienį, jau dešimtąjį kartą Kulautuva pasirengusi svetingai sutikti bardus ir šio žanro mėgėjus. Jubiliejiniame ,,Akacijų alėjos“ festivalyje dalyvaus Andrius Mamontovas, ,,Aktorių trio“(K.Smoriginas, O. Ditkovskis ir S. Bareikis), Gytis Paškevičius, Gediminas Storpirštis, Aidas Giniotis, Vytautas V.Landsbergis, Laimis Vilkončius, Edmundas Seilius ir Baltijos gitaristų kvartetas, teatro laboratorija ,,Atviras ratas“, Laura R., ,,Mažosios akacijos“ ir Vytauto Kernagio konkursų laureatai ir , žinoma, ,,Akacijų alėjos“ sumanytojas ir krikštatėvis Algirdas Svidinskas bei save bardu dinozauru tituluojantis Virgis Stakėnas.

Renginio pradžia – 18 valandą. Pats festivalis ir toliau išlieka nemokamu renginiu, į kurį galima ne tik laivu atplaukti, bet ir atskristi ar atvažiuoti: 15 valandą iš prieplaukos prie Vytauto bažnyčios plukdys laivas, bilietas vienam asmeniui kainuos 15 litų, o 24 valandą iš Kulautuvos į Kauną renginio dalyvius veš autobusas.

Jubiliejiniam renginiui išleistas ne tik tradicinis laikraštis, kompaktinė plokštelė ir proginė moneta, o atlikėjai tradiciškai bus apdovanoti ,,Akacijų ordinais“. Beje, visi pageidaujantys proginę monetą galės nusikalti vietoje.

KRS informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: