(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės tarybos kolegija pritarė, kad Kauno vaikų darželio „Šarkelė“ direktorei Reginai Norkienei būtų skirta drausminė nuobauda – pastaba.

Lapkričio 13 dieną Švietimo ir ugdymo skyrius gavo anoniminį pranešimą, kad vaikų darželio direktorė R. Norkienė darbo vietoje buvo pastebėta neblaivi. Į vaikų darželį nuvykus savivaldybės sudarytai komisijai, darželio „Šarkelė“ vadovės nebuvo darbo vietoje. Direktorės pavaduotoja taip pat negalėjo nurodyti, kur buvo išvykusi vaikų darželio direktorė.

Komisija nustatė, kad direktorė R. Norkienė išvyko neįgaliojusi jokio darželio administracijos darbuotojo atstovauti įstaigai, daželyje komisijos nariai nerado direktorės darbo laiko ir pietų pertraukos grafiko, kuris turi būti iškabintas visiems prieinamoje vietoje.

Darželio kolektyvo ir tėvų komiteto teiginiai, kad direktorė darbe buvo neblaivi, medicininiais dokumentais nebuvo patvirtinti.

R. Norkienės padarytam darbo drausmės pažeidimui įvertinti buvo sudaryta komisija, kuri, atlikusi tyrimą, pasiūlė skirti drausminę nuobaudą – pastabą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: