(c) Vaidoto Grigo nuotr.

Šiandien į Lietuvą atvyko naujasis Kauno „Žalgirio“ ekipos atakų organizatorius DeJuanas Collinsas. Po dvejų metų pertraukos į daugkartinių šalies čempionų gretas grįžtantis amerikietis atvirauja, kad pasiilgo komandos, sirgalių ir pačio miesto.

„Tai buvo lengvas pasirinkimas, nes gavau puikią progą grįžti į ekipą, kurioje jaučiausi tikrai ypatingai. Manau mūsų laukia daug gerų rungtynių. Žinau, kad ir keliami tikslai išlieka tokie patys. Tęsiu savo prieš keletą metų pradėtą darbą“, – vos nusileidęs Vilniaus oro uoste sakė D.Collinsas.

Praėjusiame sezone Graikijoje rungtyniavęs 188 cm krepšininkas nepraleisdavo progos stebėti savo buvusios komandos žaidimo Eurolygoje. Gynėjas sugrįžimo laukė ir dėl savo komandos draugų. „Kiek žinau, „Žalgiryje“ yra vienas „bičas“ vardu Marcusas… Marcusas ar ne? Taip pat Paulius… Juokauju, be abejo, juos pažįstu. Rungtyniavau taip pat ir su Dainiumi. Esu stebėjęs, kaip žaidžia Aleksandras Čapinas ir Travisas Watsonas. Manau susibendrauti nekils jokių problemų“, – šmaikštumo neprarado DeJuanas.

2007 m. sausį pirmą kartą į „Žalgirį“ atvykęs krepšininkas šiemet įžaidėjo pozicijoje sulauks didesnės konkurencijos nei tuomet, kai pusantrų metų žaidė Kaune. Visgi, D.Collinsas to nesureikšmino ir sakė dar nežinąs, koks vaidmuo jam atiteks šiame sezone.

„Visa tai paaiškės, kai pradėsime rimtai treniruotis. Atliksiu viską, ko manęs prašys treneris. Esmė – ne rolėje. Stengsiuosi žaisti aukščiausiame lygyje ir būti geriausiu krepšininku, kokiu tik galiu būti“, – optimistiškai kalbėjo legionierius.

D.Collinsas jau rytoj prisidės prie Palangoje sportuosiančių komandos draugų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: